شهادت شماری از نیروهای ارتش در زلزله کرمانشاه

دوشنبه 22 آبان 1396
18:41
شهادت شماری از نیروهای ارتش در زلزله کرمانشاه فرمانده کل ارتش از شهادت تعدادی از نیروهای ارتش در زلزله کرمانشاه خبر داد.

العالم ـ ایران

سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش در باره اقدامات ارتش در امداد رسانی به زلزله زدگان کرمانشاه گفت: در مناطق زلزله زده نیاز فراوانی به کنسرو چادر و مواد غذایی وجود دارد و ارتش تاکنون مقداری از این وسایل را که در یگان‌های حاضر در منطقه وجود داشته را به کارگیری کرده و حدود 1000 تخته چادر هم قرار است از تهران توسط هواپیماهای نیروی هوایی به منطقه انتقال داده شوند.

وی درباره شهادت تعدادی از نیروهای ارتش بر اثر زلزله در مناطق مرزی استان کرمانشاه، گفت: متاسفانه بر اثر تخریب اماکن ارتش در مرزها و در پادگان‌‌های شهرهای زلزله زده، تعدادی از نیروهای ما از دست رفتند، البته بدلیل مشکلات مردم رسیدگی به مشکلات مردم در اولویت‌ اول قرار دارد.

سرلشکر موسوی خاطر نشان کرد: ما تمام تلاشمان را می‌کنیم تا بتوانیم مقداری از درد و غم مردم مناطق زلزله‌زده را کاهش دهیم.

فرمانده کل ارتش تصریح کرد: عمق فاجعه بسیار زیاد است و تا این لحظه بیش از 350 داغ بر دل ما نشسته است و 2000 مجروح از مناطق زلزله زده تخلیه شده است.

سرلشکر موسوی با بیان اینکه بعضی از ساختمان‌ها در مناطق زلزله زده کاملا تخریب شده و در بعضی شهرها منطقه سالمی باقی نمانده خاطر نشان کرد: با توجه به حضور برخی یگانه‌های ارتش در منطقه، نیروهای ارتش بلافاصله پس از زلزله اقدام به آواربرداری و کمک به مصدومان کردند.

به گزارش تسنیم، وی افزود: پس از روشن شدن هوا ما یک پل هوایی بین سرپل ذهاب و کرمانشاه ایجاد کردیم و تا کنون بیش از 250 سورتی پرواز توسط بالگردهای هوانیروز برای انتقال مجروحان زلزله انجام شده است. همچنین ما یک زنجیره انتقال مجروح هم توسط آمبولانس‌های ارتش بین سرپل ذهاب و کرمانشاه ایجاد کردیم و توانستیم تا کنون بیش از 600 مجروح را از منطقه تخلیه کنیم و در تلاش هستیم با هواپیماهای C-130 نیروی هوایی سر ریز مجروحان را از کرمانشاه به سایر شهرها انتقال دهیم.

فرمانده کل ارتش اظهار داشت: چهار تیپ نیروی زمینی ارتش مامور آواربرداری در مناطق زلزله زده سرپل ذهاب هستند و ما این شهر را به 4 قسمت تقسیم کرده‌ایم  که هر تیپ مسئول آواربرداری و کمک به مصدومان یک منطقه از این شهر شده  است.

0% ...

آخرین اخبار

بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد