نماینده پارلمان عراق: عراق با اقلیم مذاکرات محرمانه داشته است

پنج‌شنبه 25 آبان 1396
11:00
نماینده پارلمان عراق: عراق با اقلیم مذاکرات محرمانه داشته است «کامل الزیدی» نماینده پارلمان عراق و عضو فهرست «دولت قانون» از مذاکرات محرمانه «اربیل» با «بغداد» خبر داد و گفت کمیته‌ای از جانب نخست‌وزیر عراق این مسئله را دنبال می‌کند.

العالم - عراق

روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، الزیدی عضو کمیته پارلمانی است که قبل از برگزاری همه‌پرسی کردستان در 25 سپتامبر برای مذاکره با بغداد تشکیل شده بود.

الزیدی می‌گوید که حیدر العبادی نخست‌وزیر عراق، کمیته‌ای محرمانه به ریاست «شخصیت سیاسی بلندپایه‌ای برای مذاکره با اربیل تشکیل داده و مذاکرات به مراحل [بالا و] پیشرفته رسیده است». 

این نماینده پارلمان عراق از اقدام کردستان عراق در پذیرش تفسیر دادگاه عالی فدرال از ماده اول قانون اساسی عراق درباره اتحاد عراق استقبال کرد و گفت که این اعلام نظر اربیل در پذیرش تفسیر دادگاه یکی از نتایج این کمیته مأمور به مذاکره است.

روز چهارشنبه سخنگوی بخش اطلاع‌رسانی دفتر نخست وزیری عراق تاکید کرد که بغداد اعلام احترام منطقه کردستان عراق به تفسیر دادگاه فدرال درباره ماده اول قانون اساسی این کشور را لغو «همه‌پرسی» برمی‌شمارد.

همه‌پرسی کردستان عراق برای جدایی، که 25 سپتامبر برگزار شد، بر خلاف تمایل بغداد و حتی کشورهای همسایه عراق و دیگر نهادهای منطقه‌ای و بین‌المللی مثل اتحادیه عرب و سازمان ملل بود.

0% ...

آخرین اخبار

روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم