معاون معزول موگابه به زیمبابوه برگشت

جمعه 26 آبان 1396
19:49
معاون معزول موگابه به زیمبابوه برگشت معاون معزول موگابه که به خارج فرار کرده بود، به زیمبابوه برگشت.

العالم - آفریقا

به گزارش فرانس پرس؛ «امرسون منانگاگوا» معاون سابق «رابرت موگابه» رئیس جمهوری زیمبابوه که پس از عزلش به خارج فرار کرده بود، به هراره - پایتخت - برگشت.

موگابه روز 6 نوامبر 2017 منانگاگوا را عزل کرده بود. منانگاگوا خوش شانس ترین فرد برای جانشینی موگابه محسوب می شد و عزل وی باعث کودتای ارتش شد زیرا ارتش از منانگاگوا که رقیب گریس همسر موگابه بود، حمایت می کرد. موگابه علت عزل منانگاگوا را عدم وفاداری به رئیس جمهوری اعلام کرده بود.

«کریستوفر موتسوانگِوا» رئیس انجمن کهنه سربازان دوران جنگ استقلال هم در کنفرانسی خبری در «هراره» از مردم خواست که برای اعلام حمایت خود از ارتش فردا شنبه به خیابان ها بیایند و تظاهرات کنند. 

 214

0% ...

آخرین اخبار

۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر


آژانس بین‌المللی انرژی: تحولات خاورمیانه پیامدهای گسترده‌ای برای بازارهای جهانی انرژی دارد


شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به ۴ هزار و ۳۳۳ نفر رسید


عراقچی در تماس با وزیرخارجه اوکراین: باید خسارات به‌ منافع ما جبران شود


ایران خواستار نقش فعال‌تر سازمان ملل در بازسازی و ارزیابی خسارات جنگ شد


تنش آفرینی گسترده رژیم صهیونیستی در کرانه باختری


بررسی حوادث تنگه هرمز بر مبنای ظاهر رویداد‌ها نباشد


طنین پیام دختربچه فلسطینی در قلب مادرید


یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین