هشتمین قربانی آزارهای جنسی بوش پدر لب به سخن گشود

شنبه 27 آبان 1396
11:33
هشتمین قربانی آزارهای جنسی بوش پدر لب به سخن گشود در پی افشاگری‌های اخیر علیه تعرض‌های جنسی بوش پدر، یک زن دیگر نیز رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا را به دست‌درازی و تعرض جنسی متهم کرد.

العالم _ آمریکا

 در ادامه رسوایی‌های جنسی جورج بوش پدر،‌ رئیس جمهوری پیشین آمریکا، یک زن دیگر به‌عنوان هشتمین قربانی، بوش پدر را به تعرض و دست‌درازی جنسی متهم کرد.

این زن که پیشه مترجمی دارد، می‌گوید که در جریان یک جلسه بین بوش پدر و وزیر دفاع اسپانیا، رئیس جمهوری پیشین آمریکا دو مرتبه به وی دست‌درازی کرده است.

این مترجم که نخواسته به‌علت حساسیت شغلی‌اش نامش فاش شود، می‌گوید در آن هنگام که مصادف بود با اواخر دور اول ریاست‌جمهوری جورج بوش پسر (سال 2004 میلادی)، در اسپانیا حزب خوزه زاپاترو به قدرت رسیده بود و اسپانیا به‌طور ناگهانی همه نیروهای خود را از عراق فراخوانده بود که این مسئله باعث کدورت میان کاخ‌سفید و دولت اسپانیا شده بود.

آن طور که این مترجم می‌گوید در چنین ایامی، بوش پدر برای شکار به اسپانیا سفر کرده بوده و او به‌همراه هیئتی از سوی خوزه بونو مارتینز، وزیر دفاع وقت اسپانیا، برای اهدای هدیه (دو قبضه تفنگ شکار) به محل اقامت رئیس جمهوری پیشین آمریکا رفته بوده است.

در جریان این دیدار بوده که به‌گفته این زن مترجم، در پایان جلسه جورج بوش پدر اصرار می‌کند که او هم برای گرفتن عکس یادگاری در کنارش بایستد؛ کاری که به‌گفته این زن مترجم «مرسوم» نبود.

به‌گفته این زن مترجم،‌ وی ابتدا فکر کرد که دست بوش پدر اشتباهی به اندام وی خورده است، اما «اما وقتی برای بار دوم این کار را کرد فهمیدم که عمدی در کار بوده است».

این مترجم، هشتمین زنی است که جورج بوش پدر را به آزار جنسی متهم می‌کند.

داستان این زن مترجم بسیار مشابه دیگر اتهام‌هایی است که در چند هفته گذشته علیه جورج بوش پدر طرح شده است و در تمامی آنها زنان از «لمس بدون اجازه و مناسب بدن‌شان» توسط رئیس جمهوری پیشین آمریکا شکایت کرده‌اند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

واکنش قالیباف به انتشار اخبار جعلی دربارهٔ مذاکرات از قول آمریکایی‌ها


پاسخ های کوبنده حزب الله به دشمن صهیونیستی


سازمان ملل خواستار آزادی فوری دو فعال ناوگان الصمود شد


16 عملیات حزب‌الله علیه اشغالگران


حماس: حملات اسرائیل نقض آشکار توافق شرم‌الشیخ و تداوم نسل‌کشی است


مخالفت عربستان با کمک به آمریکا در «پروژه آزادی»


تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز