سرپوش گذاشتن برجنایتها دربحرین با فرمول یک

چهارشنبه 30 فروردين 1391
18:17
سرپوش گذاشتن برجنایتها دربحرین با فرمول یک منامه ـ دبير كل جمعيت ملي دموكراتيك بحرين تاكيد كرد، تصميم براي برگزاري مسابقات فرمول يك در بحرين اين فرصت را به رژيم آل خليفه مي دهد تا بر وضعيت وخيم حقوق بشر در اين كشور سرپوش بگذارد.

"فاضل عباس" روز چهارشنبه در مصاحبه با شبكه العالم گفت: رژیم آل خلیفه براي ترميم چهره خود پس از سركوب تظاهرات مسالمت آمیز مردم در سال 2011 ، فشارهايي اعمال كرد تا مسابقات اتومبيل راني فرمول يك در سال 2012 در بحرين برگزار شود.

فاضل عباس تأکید کرد: رژیم آل خلیفه تلاش می کند با برگزاری این مسابقات مدعی شود که بحران در این کشور فقط سیاسی است و بحران حقوق بشر به پايان رسيده است.

وی افزود: تصميم برای برگزاری مسابقات در بحرين به معناي پذيرش اوضاع بحرين از سوي جامعه بين المللي است.

14:41



0% ...

آخرین اخبار

دیدبان حقوق بشر: فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کنید


رویترز: افزایش نگرانی آمریکایی‌ها از تضعیف اعتبار بین‌المللی کشورشان


فرستاده ویژه کره‌جنوبی به ایران می‌آید


تلگراف: ضرر هنگفت کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل جنگ‌افروزی ترامپ


وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم