ملاقات سعد حریری با رهبر انقلاب و ماجرای گوژپشت نتردام!

پنج‌شنبه 2 آذر 1396
06:37
ملاقات سعد حریری با رهبر انقلاب و ماجرای گوژپشت نتردام!

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، در کانال خود خاطره ای از ملاقات سعد حریری و حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی نوشت.

العالم - ایران

به گزارش عصر ایران، عطاء الله مهاجرانی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران در کانال خود نوشت:

همراه سعد حریری به تهران سفر کردیم. قرار ملاقات با آیه الله خامنه ای بود. - این دیدار در آذرماه ۱۳۸۹ انجام شده است- قبل از دیدار قرار شد، جلسه ای با سعد حریری به عنوان نخست وزیر داشته باشیم. شش وزیر هم همراه بودیم. جلسه در محل اقامت حریری در کاخ سعد آباد برگزار شد. سعد حریری گفت: «باید مساله سلاح حزب الله را به عنوان مساله اصلی لبنان مطرح کنیم». من سخنی نگفتم، اما همه همراهان لبنانی اش تایید کردند.
وقتی وارد دفتر رهبر انقلاب شدیم، ایشان بسیارگرم و صمیمانه سعد حریری را در آغوش گرفت. جوانی و هوشمندی اش را تحسین کرد. از مرحوم رفیق حریری ذکر خیری به میان آورد. از لبنان بسیار تعریف کردند.
نا گاه از سعد حریری پرسیدند، آقای نخست وزیر شما رمان گوژ پشت نتردام را خوانده اید!؟ خب پیداست که نخوانده بود! سری تکان داد که معلوم نبود خوانده یا نه. رهبر انقلاب ادامه داد: در این رمان یک زن بسیار زیبایی تصویر شده است. او زیباترین زن پاریس بود و طبیعی است که قدرتمندان در صدد دستیابی به این زن بودند. لات های پاریس، قداره کشان، با نفوذ ها. اما همه می دانند که آن زن زیبا، اسمش چی بود!؟ طارق (وزیر فرهنگ وقت لبنان) گفت، من گفتم ازمیریلدا! آیه الله خامنه ای با تمام چشمانش خندید و گفت: احسنت! شما وزیر فرهنگ بودید!
ایشان در ادامه فرمود: همه می دانستند که ازمیریلدا یک دشنه ظریف دسته صدف سپید بسیار تیز و کارا به همراه دارد. هر کس به او سوء نظری داشته باشد، ازمیریلدا از استفاده از آن دشنه تردید نمی کند.
اقای نخست وزیر! لبنان مثل همان زن زیباست. لبنان عروس خاورمیانه است. خیلی ها به کشور شما نظر دارند. اسرايیل خطری است که شما را تهدید می کند. مگر تا خیایان های بیروت نیامدند؟ مگر مردم را نکشتند؟ ویران نکردند؟ سلاح مقاومت مثل همان دشنه ازمیریلداست. دشمن را نومید می کند و امکان عمل را از او می گیرد.
گفتگو ها ادامه پیدا کرد. اما سعد حریری کلمه ای در باره سلاح حزب الله سخنی نگفت. بعد از جلسه پرسیدم: نگفتی؟
گفت: «دیدی جلسه را چگونه اداره کرد و بحث را پیش برد. می شد مطرح کرد»؟!

0% ...

آخرین اخبار

ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است


ترامپ: حمله اسرائیل به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد


سرلشکر عبداللهی: انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد


چرا تل آویو پیش از حمله به ضاحیه، به واشنگتن اطلاع داد؟


گلوله باران خودروها و نظامیان صهیونیست توسط مقاومت لبنان


سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید


پزشکیان: مذاکرات در چارچوب شورای عالی امنیت ملی دنبال می‌شود؛ حفظ وحدت و دیپلماسی منطقه‌ای اولویت دولت است


تظاهرات همزمان با نشست گروه ۷ در ژنو/ تدابیر امنیتی گسترده در مرز فرانسه و سوئیس


آماده باش در اراضی اشغالی از بیم پاسخ ایران به تجاوز صهیونیستها در ضاحیه بیروت


گزارش العالم از بمباران ضاحیه بیروت توسط دشمن صهیونیستی + فیلم