59 بازداشتی و 27 مجروح در بحرين

پنج‌شنبه 31 فروردين 1391
17:20
59 بازداشتی و 27  مجروح در بحرين هماهنگ كننده طرح ملي حمايت از انقلاب و پايداري بحرين، گفت:در تظاهرات روز چهارشنبه 59 بازداشتي، 27 مجروح به ضرب گلوله هاي ساچمه اي و همچنين موارد خطرناكي از خفگي بر اثر استنشاق گازهاي سمي گزارش شده است.

"محمد الشهابي" روز پنجشنبه در گفتگو با شبكه خبري العالم، اظهار داشت: همه بحريني ها در راه پايداري و مقاومت حركت مي كنند و نمي توان بازگشت به پيش از 14 فوريه را پذيرفت؛ روند بازداشتهاي اخير كه از مارس 2011 به اوج خود رسيده است ما را از ادامه انقلاب باز نخواهد داشت.

هماهنگ كننده طرح ملي حمايت از انقلاب و پايداري بحرين، افزود: رژيم قبيله اي آل خليفه خود را در بن بست مي بيند و جز سیاست مشت امنيتي راهي براي خود نمي يابد، زیرا در مهار انقلاب شكست خورده است.

الشهابي ادامه داد: کاخ سفید  از اقدام های رژيم بحرين حمايت مي كند و بر آنها سرپوش مي گذارد به اين دليل دولت آمريكا تاكنون خواستار نجات جان استاد حسن مشيمع و عبدالهادي الخواجه، نشده است، همچنین اشغالگري مستقيم عربستان نيز وجود دارد.

وي افزود:فعالان طرفدار ملت بحرين تحصن نامحدودي را در برابر سفارت آمريكا در لندن در اعتراض به نقش این کشور در تجهیز آل خلیفه به وسايل سركوب و گازهاي سمي كه ملت ما را با آنها مي كشد و خفه مي كند، برگزار كرده اند.

04/19-15:09


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

درخواست غیرمنتظره مقام سابق کاخ سفید:کمک به "اسرائیل" را قطع کنید!


خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق میان ایران و آمریکا: ترامپ بازنده است


رویترز از کاهش قیمت نفت پس از توافق میان ایران و آمریکا خبر داد


چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند