مشاور اسد: ائتلاف آمریکا بر خلاف ایران، روسیه و چین در پی تجزیه سوریه و حمایت از تروریستهاست

يکشنبه 5 آذر 1396
10:41
مشاور اسد: ائتلاف آمریکا بر خلاف ایران، روسیه و چین در پی تجزیه سوریه و حمایت از تروریستهاست مشاور سیاسی و رسانه ای رئیس جمهور سوریه ضمن انتقاد از نقش مخرب آمریکا در بحران این کشور خاطر نشان کرد که در روند بازسازی سوریه از کشورهای ایران، روسیه و چین استقبال خواهند کرد.

العالم - سوریه

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، بثینه شعبان مشاور سیاسی و رسانه ای بشار اسد رئیس جمهور سوریه که در چین حضور دارد با «چن شیائو دونگ» معاون وزیر خارجه این کشور دیدار و گفتگو کرد.

دونگ ضمن تبریک پیروزیهای اخیر سوریه در برابر تروریسم، تأکید کرد که وضعیت جدید سوریه به سود ملت این کشور در حرکت است.

وی با اشاره به ارسال کمکهای انسان دوستانه چین به ملت سوریه و تداوم این روند، ابراز امیدواری کرد که همکاری میان پکن و دمشق برای مقابله با گروه تروریستی موسوم به «جبهه آزادسازی ترکستان شرقی» ادامه یابد.

شعبان ضمن تشریح وضعیت سیاسی و میدانی سوریه، خاطر نشان کرد که ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا، به هیچ وجه در پی مبارزه با تروریسم نیست، بلکه از این گروهها حمایت میکند.

وی با اشاره به تلاش واشنگتن برای طولانی کردن بحران سوریه، اظهار داشت که آمریکا بر خلاف روسیه، چین و جمهوری اسلامی ایران، امیدوار است که به هدف خود در تجزیه سوریه برسد.

این مسئول سوری با تأکید بر لزوم تقویت روابط اقتصای میان پکن و دمشق، تصریح کرد که سوریه در پی عزیمت به شرق به عنوان جایگزینی برای غرب استعمارگر است تا با کشورهای شرقی رابطه برقرار کند.

خبرگزاری سانا به نقل از شعبان گزارش داد که سوریه طرحهای کاملی برای بازسازی دارد و ما «فقط از کشورهای دوستی استقبال میکنیم که مواضع حمایتی از ملت سوریه داشتند و طبعا روسیه، ایران و چین در رأس این کشورها قرار دارند».

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد