نیویورک تایمز مطرح کرد؛

موشک حوثی‌ها سامانه دفاع موشکی عربستان را رد کرده است

دوشنبه 13 آذر 1396
21:02
موشک حوثی‌ها سامانه دفاع موشکی عربستان را رد کرده است روزنامه آمریکایی به نقل از کارشناسان نوشت: حمله موشکی حوثی‌ها نشان داد که آن‌ها برای حمله به اهداف مهم در عربستان سعودی به اندازه کافی رشد کرده و این مسئله توازن عرصه نبرد را تغییر می‌دهد.

العالم _ یمن

روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» در مطلبی با اشاره به شلیک موشک ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به عربستان سعودی و ادعای آمریکا و حتی رئیس جمهور این کشور درباره هدف گرفته شدن این موشک توسط سامانه‌های دفاع موشکی عربستان که البته ساخت آمریکا هستند ، نوشت: تحلیل تصاویر و فیلم‌های منتشر شده  در رسانه‌های اجتماعی مبین نادرست بودن ادعای عربستانی‌ها است.

 بر اساس تحلیل‌های صورت گرفته و مستندات موجود کارشناسان گفته‌اند که کلاهک موشک شلیک شده یمنی‌‌ها بدون هیچ مانعی بر فراز دفاع موشکی عربستانی‌ها پرواز کرده  و نزدیک به هدف خود در فرودگاه ریاض اصابت کرده است .

کارشناسان عنوان کرده‌اند که کلاهک این موشک منفجر شده و هنگام اصابت به قدری نزدیک ترمینال داخلی بوده که مسافران با ترس از جای خود پریدند. این در حالی است که مقام‌های سعودی واکنشی به اظهار نظر در این زمینه نشان ندادند.

برخی مقام‌های آمریکایی نیز در زمینه موفقیت سامانه دفاع موشکی عربستان در هدف گرفتن موشک حوثی‌ها تردید دارند.

این روزنامه نوشت: این حمله نشان می‌دهد که حوثی‌ها برای حمله به اهداف مهم در عربستان سعودی به اندازه کافی رشد کرده اند و احتمالا این مسئله توازن  این جنگ طولانی را تغییر می‌دهد.

«جفری لوئیس» کارشناس و سرپرست تیم مذکور در این زمینه گفت: «حوثی‌ها برای نابودی این فرودگاه خیلی نزدیک شدند».

«لورا گرگو» کارشناس امور موشکی نیز نسبت به توانمندی دفاع موشکی عربستان و این‌که آن‌ها پنج شلیک ناموفق علیه موشک‌ حوثی‌ها داشتند هشدار داد و گفت:«این‌که شما پنج بار شلیک کنید و هیچ کدام به هدف نخوردند تکان دهنده است. زیرا باید این سامانه کارایی خود را نشان می‌داد.»  

نیویورک تایمز در خاتمه نوشت: کلاهک ناپدید شده این موشک این مورد مهم را نشان می‌دهد که موشک حوثی‌ها به طور محتمل دفاع موشکی عربستان را رد کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیلگر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


نتانیاهو سفر خود به آمریکا را به تعویق انداخت


صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد