آزادسازی مناطق جدیدی در حومه دمشق

آزادسازی مناطق جدیدی در حومه دمشق
سه شنبه 14 آذر 1396 - 17:33

ارتش سوریه به عملیات خود در حومه جنوب غربی دمشق ادامه می دهد و پس از درگیری با تروریستهای جبهه النصره، منطقه "تل شهاب" واقع در جنوب تلال البردعیه در شمال شهرک مغر المیر را آزاد کرد.

العالم  -  باخبرنگاران

ارتش سوریه و متحدانش همچنین به عملیات خود در جنوب شرق دیرالزور ادامه می دهند و روستاهای الطوحیه، الصبخه، العباس، المرعی، الشمر، اللایج، القطعه و نیز منطقه راهبردی کوه النسوریه را آزاد کردند.

یادآور می شود که فاصله میان نیروهای سوریه که در حال پیشروی هستند، با نیروهای مستقر درمنطقه الحمدان درشمال شهر البوکمال به حدود 15 کیلومتر کاهش یافته است.

210

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین