واکنش سعد حریری به اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی

واکنش سعد حریری به اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی
سه شنبه 14 آذر 1396 - 23:06

نخست وزیر لبنان درباره پیامدهای اعلام احتمالی قدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر توسط آمریکا هشدار داد.

العالم ـ لبنان 

سعد حریری نخست وزیر لبنان امروز سه شنبه در نشست کابینه لبنان گفت: ما در مقابل یک تحول بی سابقه درمنطقه هستیم. دولت آمریکا در آستانه اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر است و این تحول در صورتی که اتفاق افتد، بازتاب هایی خواهد داشت.

طبق بیانیه دفتر رسانه ای لبنان، وی افزود: در صورت وقوع چنین امری، دولت لبنان موضع روشن و آشکاری همسو با موضع عربی خواهد داشت که بر حق ملت فلسطین در برخورداری از دولت مستقل به پایتختی قدس تاکید میکند.

این اظهارات در پی آن مطرح شد که برخی مسئولان آمریکایی روز جمعه در گفتگو با خبرگزاری رویترز و اسوشیتدپرس اظهار داشتند که دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا قصد دارد روز چهارشنبه رسما قدس اشغالی را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت بشناسد.

210

آخرین اخبار

شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟