پیشنهاد «مقتدی صدر» به کشورهای اسلامی و عربی برای پاسخ به تصمیم «ترامپ» علیه قدس

پنج‌شنبه 16 آذر 1396
14:19
پیشنهاد «مقتدی صدر» به کشورهای اسلامی و عربی برای پاسخ به تصمیم «ترامپ» علیه قدس رهبر جریان صدر عراق خواستار بستن سفارتخانه‌های آمریکا و اسرائیل در کشورهای عربی و اسلامی شد.

العالم - عراق

به گزارش شبکه خبری السومریه مقتدا صدر در کنفرانس مطبوعاتی خود در بغداد درباره تصمیم ترامپ درباره قدس گفت از امروز به بعد هدف اصلی "بهار عربی"، رژیم صهیونیستی و خانئان قدرت طلب خواهد بود.

رهبر جریان صدر گفت: ترامپ با این کار، چگونه دنبال صلح است ما می گوییم هیچ صلحی با استکبار نداریم.

مقتدا صدر به تجاوزات عربستان به چند کشور اسلامی در منطقه اشاره کرد و گفت حالا وقت آن رسیده که عربستان دست از تجاوز به یمن و سوریه و بحرین بردارد و ائتلاف خود را متوجه فلسطین کند.

مقتدا صدر گفت: از سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب می خواهیم خود وارد عمل شده و دیگر به محکوم کردن بسنده نکند.

صدر از کشورهای عربی و اسلامی خواست سفارت آمریکا را به طور موقت و سفرات رژیم صهیونیستی را برای همیشه ببندند.

208

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد