ممانعت نیروهای امنیتی بحرین از اقامه نماز جمعه در الدراز

جمعه 17 آذر 1396
13:47
ممانعت نیروهای امنیتی بحرین از اقامه نماز جمعه در الدراز نیروهای امنیتی بحرین امروز نیز برای هفتاد و سومین هفته متوالی از اقامه نماز جمعه شیعیان در منطقه محاصره شده الدراز ممانعت کردند.

العالم _ بحرین

پس از ممانعت نیروهای امنیتی بحرین از اقامه نماز جمعه در منطقه الدراز، نمازگزاران به اجبار نماز خود را به صورت فرادا در مسجد امام صادق (ع) به جا آوردند.

بنابر گزارش شبکه ۱۴ فوریه، نیروهای امنیتی بحرین شهرک از ساعات اولیه صبح امروز جمعه به طور گسترده در منطقه الدراز مستقر شده‌اند.

منطقه الدراز محل سکونت آیت‌الله عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین است که از یکسال و نیم قبل تحت محاصره امنیتی قرار دارد. آیت‌الله عیسی قاسم به دلیل وخامت حالش از چند روز پیش به بیمارستان منتقل شده است.

از سوی دیگر ائتلاف جوانان ۱۴ فوریه طی فراخوانی از مردم بحرین خواست تا در حمایت از قدس و ملت فلسطین تظاهرات برگزار کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است


ایران تداوم نقض حاکمیت ملی سومالی را محکوم کرد


واکنش سازمان ملل به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران


پزشکیان: مردم ایران زیر بار زور نمی‌روند