علمای بحرین: ایمان داریم که رژیم صهیونیستی رو به نابودی است

پنج‌شنبه 16 آذر 1396
21:36
علمای بحرین: ایمان داریم که رژیم صهیونیستی رو به نابودی است علمای بحرین خواستار برگزاری تظاهرات گسترده به منظور حمایت از قدس در روز جمعه شدند.

العالم - بحرین

علمای بحرین با صدور بیانیه‌ای خواستار برگزاری تظاهرات گسترده بعد از نماز جمعه برای دفاع از قدس و فلسطین شدند.

در این بیانیه‌ آمده است: مواضع دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا درباره قدس، آزمایش مهمی برای سنجش اصالت امت اسلامی و میزان ارتباط آن با ارزش‌ها و هویتش است.

علمای بحرین طرح ترامپ برای قدس را بیانگر حجم بی‌مبالاتی دولت آمریکا و تحقیر ملت‌های عربی و اسلامی و دولت‌های آن‌ها توسط این دولت است.

این بیانیه می‌افزاید: فروش قدس و مقدسات آن بیانگر سطح تحکم در امور جهان از سوی گروهی بی‌مبالات است که میزان روابط آن با اداره تروریسم و فساد و استبداد در تمدن ما که از ده‌ها سال پیش در آن زندگی می‌کنیم است.

در بخش دیگری از این بیانه آمده است: تصمیم ترامپ، میزان دشمنی دولت آمریکا علیه اسلام و مسلمانان و  دل بستن دولت آمریکا به یهودیان صهیونیست را نشان می‌دهد. این دشمنی جرات مصادره مقدسات مسلمانان و سرزمین آن‌ها را به آمریکا داده است.

علمای بحرین تاکید کردند که ما قلبا ایمان داریم که رژیم اشغالگر صهیونیستی رو به نابودی است و فلسطین به آغوش امت عربی و اسلامی بر می‌گردد و این وعده خداوند است و خداوند هرگز خلف وعده نمی‌کند.

علمای بحرین از ملت مسلمان و غیور بحرین خواستند که در دفاع از قدس و فلسطین که دفاع از همه امت و تاریخ و آینده آن به شمار می‌رود، موضعی درخشان اتخاذ کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در یک سخنرانی در کاخ سفید روز چهارشنبه قدس را پایتخت فلسطین اشغالی اعلام کرد و به دولتش دستور داد مقدمات کار برای اننقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس را فراهم کنند. این تصمیم ترامپ با محکومیت‌های جهانی مواجه شد.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا


ترکیه خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد