پس از یک هفته قطع تماس با عبدالهادی الخواجه؛

بحرین در آستانه یک انفجار بزرگ

يکشنبه 10 ارديبهشت 1391
07:00
بحرین در آستانه یک انفجار بزرگ با گذشت يک هفته از بي اطلاعي خانواده "عبدالهادي الخواجه" از وضعيت اين فعال بحريني که بيش از دو ماه دست به اعتصاب غذا زده است، يک روزنامه انگليسي درباره انفجار اوضاع بحرين در صورت مرگ الخواجه هشدار داد.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، روزنامه ایندیپندنت به نقل از سخنگوی هیأت وکلای الخواجه تأکید کرد که هیچ کس از دوشنبه گذشته نتوانسته است با این فعال بحرینی ملاقات کند.

این روزنامه انگلیسی نوشت: نگرانی ها در بحرین درخصوص وضعیت سلامتی عبدالهادی الخواجه که از 78 روز قبل دست به اعتصاب غذا زده بیشتر شده است، و اظهارات خانواده اش بیانگر آن است که آنها از دوشنبه قبل نتوانسته اند با وی ملاقات کنند.

ایندیپندنت می افزاید: مرگ الخواجه موجب انفجار اوضاع بحرین می شود، به ویژه آنکه اوضاع این کشور پس از مرگ عباس حبیب از هفته گذشته، بحرانی است.



کلید واژه ها

در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

اذعان آمریکا به ناتوانی در رهگیری موشک‌های ایرانی


بهای نفت از مرز ۱۰۰ دلار گذشت؛ تنش در خلیج فارس و تداوم حملات هوایی


حملات مشکوک به انبارهای نفتی در عمان


روسیه: قطعنامه پیشنهادی ما به دلیل منافع سیاسی کوتاه مدت رد شد


حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی 


تغییر آرایش ایست‌های بازرسی؛ سازماندهی موج جدید داوطلبان آغاز شد


 سفیر ایران: اقدام شورای امنیت علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم


موج چهلم عملیات وعده صادق 4 با رمز یا امیرالمومنین با مشارکت نیروهای مقاومت اسلامی


هشدار بسته‌شدن باب‌المندب و سوئز همزمان با تعطیلی سرزمین‌های اشغالی


سنگین‌ترین حملۀ موشکی حزب‌الله لبنان به سرزمین های اشغالی+ فیلم