جزئیات اختصاصی از شلیک موشک یمن به کاخ سعودی‌ها

سه شنبه 28 آذر 1396
16:12
جزئیات اختصاصی از شلیک موشک یمن به کاخ سعودی‌ها نیروهای موشکی و کمیته های مردمی یمن از حمله موشکی به کاخ الیمامه در ریاض خبر دادند.

العالم - یمن

این کاخ که مقر رسمی پادشاه عربستان سعودی است، اجلاس ها و نشست های رسمی دولت عربستان در ریاض، روزهای سه شنبه در این کاخ برگزار می شود.

فاصله موشک از محل شلیک تا محل اصابت یعنی کاخ الیمامه در ریاض دقیقا هزار کیلومتر است، این موشک در یک هزارمین روز آغاز جنگ ظالمانه ائتلاف سعودی علیه یمن شلیک شده است.

منابع یمنی تاکید می کنند که موشک در یک و نیم کیلومتری سفارت امریکا در ریاض سقوط کرده است.

پیشتر یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن شنبه 13 آبان اعلام کردند یک فروند موشک بالستیک دور برد از نوع «برکان اچ 2» به سمت فرودگاه بین المللی ملک خالد ریاض پایتخت عربستان شلیک کردند.

این فرودگاه دقیقا همان فرودگاهی بود که ترامپ رئیس جمهوری آمریکا برای دیدار با پادشاه عربستان وارد این کشور شده بود و موشکی که امروز وارد ریاض شد دقیقا به همان کاخی اصابت کرد که ترامپ و ملک سلمان پادشاه عربستان در آن با هم دیدار داشتند.

گفتنی است محل اصابت موشک امروز دقیقا همان کاخی است که ترامپ، ملک سلمان و سیسی در حاشیه کنفرانسی برای مبارزه با تروریست دست های خود را  بر گویی جادویی (!) قرار داده بودند.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام توقف عملیات نیروهای مسلح از سوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا


اصرار اروپا بر مواضع نسنجیده؛ فرماندهی هرمزگان نیروی دریایی سپاه تحریم شد


انهدام ۴ هسته تروریستی در جنوب شرق کشور؛ ۱۹ نفر دستگیر و ۵ نفر به هلاک رسیدند


سرپرست وزارت دفاع: پشتیبانی از نیروهای مسلح با قدرت ادامه دارد


در صورت تداوم تجاوز و شرارت با شدت بیشتری با آنها برخورد می‌شود


انفجارهای مهیب در اراضی اشغالی/ اصابت موشک به حیفا + فیلم


نخست وزیر کوزوو در انتخابات پیروز شد


رییس جمهور کلمبیا: فاشیسم در کاخ سفید عقلانیت را مختل کرده است


سفر رئیس‌جمهوری چین به کره‌شمالی با محوریت گسترش همه‌جانبه روابط


چین بر دستیابی سریع به آتش‌بس پایدار در خاورمیانه تاکید کرد