قانونی شدن محاکمه شهروندان مصری در دادگاه نظامی

دوشنبه 18 ارديبهشت 1391
12:05
قانونی شدن محاکمه شهروندان مصری در دادگاه نظامی مجلس الشعب مصر نخست وزير آينده را از ارجاع شهروندان به دادگاه هاي نظامي منع کرد، با اين حال مدافعان حقوق بشر تأکيد کردند که اين قانون به شوراي نظامي که همچنان اداره امور کشور را برعهده دارد، به محاکمه شهروندان در اين دادگاه ها ادامه دهد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، مدافعان حقوق بشر در مصر تأکید کردند، قانون جدید مجلس الشعب همچنان به شواری نظامی اجازه می دهد پرونده شهروندان را برای محاکمه به دادگاه های نظامی ارجاع دهد .. این درحالی است که آینده حضور شورای نظامی در صحنه سیاسی، و قدرت آن پس از انتخاب رییس جمهوری هنوز مشخص نیست.

گروه مبارزه با محاکمه نظامی شهروندان در مصر که پس از انقلاب بیست و پنجم ژانویه تأسیس شد، تأکید کرده است که ارتش دست کم پرونده 12 هزار شهروند را به دادگاه های نظامی ارجاع داده است.

"هبه مواریف" عضو سازمان دیدبان حقوق بشر تأکید کرد: به نظر می آید که پارلمان اهمیتی به سرنوشت هزاران شهروندی که در دادگاه های نظامی محاکمه شده و با حکم این دادگاه ها به زندان افتاده اند، اهمیتی نمی دهد.



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

استمرار حملات هوایی و توپخانه‌ای صهیونیستی علیه جنوب لبنان


سردار محبی: قدرت رسانه از جنگ افزار نظامی پیشی گرفته است


خودکفایی دفاعی؛ گذار صنعت دفاعی ایران از تولید محدود به توان طراحی و ساخت تجهیزات پیچیده


افزایش بی سابقه حمل‌ونقل ریلی ایران با افغانستان


کودتا علیه دولت مصدق؛ زخمی تاریخی و ماندگار در حافظه ملی ایرانیان


گزارش ها از وقوع آتش‌سوزی در پالایشگاهی در جنوب بغداد


کشف میدان گازی عظیم در جنوب استان فارس


نسخه جریان حکمت ملی برای ثبات عراق؛ تحویل سلاح گروه‌های مسلح به نهاد رسمی حشد الشعبی


وزیر امور خارجه: تحریم‌های اقتصادی آمریکا راه به جایی نمی‌برد


تداوم حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان