8 راهکار برای کاهش آسیب آلودگی هوا

8 راهکار برای کاهش آسیب آلودگی هوا
چهارشنبه 29 آذر 1396 - 09:06

این ۸ راهکار می‌تواند به شما برای کاهش آسیب‌های آلودگی‌هوا کمک کند.

العالم - گوناگون

نفس‌ها روز به روز تنگ‌تر میشود، حتما لازم نیست در فاض باز باشید تا دچار تنگی نفس شوید،‌ حتما تماشای رنگ زرد مرض آلودگی‌هوا از پشت پنجره احساس نفس تنگی را به افراد تحمیل می‌کند. اینروزها باید از ساده‌ترین راهها برای مقابله با تاثیرات آلودگی هوا بر خود و خانواده‌تان بهره‌ بگیرید. با برخی از این راهکارها بیشتر آشنا شوید.

1 از ورزش و پیاده‌روی جدا بپرهیزید؛ ورزش کردن بسیار ضروری است اما نه در شرایطی که سموم را در هوای آزاد نفس میکشیم و به ریه‌ها فرو می‌دهیم.

2 ماسک بزنید؛ وقتی قرار است از خانه بیرون بروید و نمی‌توانید از بودن در فضای باز بپرهیزید از ماسک‌های فیلتردار N95/99 استفاده کنید.

3 از گیاهانی که هوای خانه را تصفیه می‌کنند استفاده کنید: اگر در شهرهای صنعتی زندگی می‌کنید، استفاده از گیاهانی که هوای خانه را تصفیه می‌کنند ضروری است. سراغ انواع گیاهان عنکبوتی بروید که قابلیت تصفیه هوا را دارند. این گیاهان می‌توانند در کمترین زمان ممکن آلودگی داخل فضای بسته را به حداقل برسانند.

4 فعالیت بچه‌ها در فضای بیرون از خانه را جدا محدود کنید. فراموش نکنید که کودکان به شدت آسیب‌پذیر هستند.

5 از دستگاه‌های تصفیه هوا بخصوص در اتاق بچه‌ها، سالمندان و زنان باردار استفاده کنید. آنها بیش از بقیه در معرض آسیب‌های ناشی از آلودگی هوا قرار دارند.

6 هر روز بخور بگیرید: با بخور گرفتن به مجاری تنفسی خود آرامش می ‌دهید و استرس ناشی از آلودگی را از این مجراها دور می‌کنید. به طور معمول اجازه بدهید این بخور در فضای خانه جریان داشته باشد.

7 مرکبات مصرف کنید. تا می‌توانید از مواد غذایی که منابع غنی از ویتامین C، منیزیم و امگا3 هستند مصرف کنید تا سیستم ایمنی بدن خود را در برابر بیماری‌های ناشی از آلودگی هوا تقویت کرده باشید.

8 دمنوش‌های گیاهی بنوشید؛ بخصوص دم‌کرده زنجبیل یا در قالب چای یک الی دو بار در روز می‌تواند تاثیرات ناخوشایند ناشی از آلودگی هوا را به حداقل برساند.

خبرآنلاین

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

یمن: عملیات علیه تجمعات نظامی سعودی در المخا با دقت بالا انجام شد


پزشکیان در پیامی درگذشت والده همسر حجت الاسلام سید حسن خمینی را تسلیت گفت


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با بمب و مواد آتش زا


ادعای ترامپ: بطور محدود در حال مذاکره با ایران هستیم


وزارت بهداشت لبنان: شمار شهدای حملات اسرائیل به ۴ هزار و ۳۳۵ تن رسید


حزب‌الله خواستار توقف مذاکرات مستقیم دولت لبنان با اسرائیل شد


انتصاب ذوالقدر به عنوان مشاور سیاسی رهبر معظم انقلاب


محسن رضایی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد


راهبرد فعلی ایران حفظ سیطره بر تنگه هرمز است


سرپرست وزارت دفاع: رسانه بخشی از سامانه بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است