نخست وزیر سابق سوئد:

آمریکا پس از باخت در شورای امنیت به تهدید کشورها روی آورده است

چهارشنبه 29 آذر 1396
17:24
آمریکا پس از باخت در شورای امنیت به تهدید کشورها روی آورده است نخست وزیر سابق سوئد نوشت: نتیجه رای گیری شورای امینت درمورد قدس باخت آمریکا بود و حالا این کشور(آمریکا) پیش از طرح این مسئله در مجمع عمومی سازمان ملل، کشورهای دیگر را تهدید می کند.

العالم ـ اروپا

کارل بیلت در توییتر نوشت: آمریکا در موضوع اورشلیم ( قدس) در شورای امنیت 14-1 باخت و حالا با عصبانیت اعضای مجمع عمومی سازمان ملل را تهدید می کند.
نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در روز دوشنبه گذشته در باره طرح پیشنهادی مصر در خصوص رد اقدام دونالد ترامپ در به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی با حمایت 14عضو این شورا مواجه شد، اما آمریکا این قطعنامه را وتو کرد. 
مجمع عمومی سازمان ملل متحد قرار است روز پنجشنبه(فردا)پیش نویس قطعنامه مخالفت با به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را به رای بگذارد. انتظار می رود این قطعنامه با اکثریت قابل توجهی مورد تصویب قرار گیرد.
نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل روز چهارشنبه با تهدید کشورها در مخالفت با اقدام آمریکا در نامه ای تهدید آمیز به نمایندگان کشورهای مختلف درسازمان ملل متحد نوشت:رئیس جمهوری آمریکا رای آنها در مجمع عمومی این سازمان در مخالفت با تصمیم واشنگتن در مورد بیت المقدس را زیر نظر دارد.
به گزارش ایرنا، در نامه نیکی هیلی به نمایندگان کشورهایی که انتظار می رود به پیش نویس قطعنامه رای مثبت دهند آمده است: «رئیس جمهوری [آمریکا] این رای گیری را به دقت زیر نظر دارد و از من خواسته است در مورد کشورهایی که علیه ما رای می دهند به او گزارش دهم.»
سفیر آمریکا در سازمان ملل در پایان این نامه از نمایندگان کشورهای عضو مجمع عمومی خواسته است «پرسشها و نگرانی های» خود را با او و همکارانش در میان بگذارند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت