تاکید رئیس مجلس الجزایر بر اهمیت اجلاس روسای پارلمانهای اسلامی در تهران

سه شنبه 5 دی 1396
08:52
تاکید رئیس مجلس الجزایر بر اهمیت اجلاس روسای پارلمانهای اسلامی در تهران «سعید بوحجه» رئیس مجلس ملی مردمی الجزایر در دیدار «رضا عامری »سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر، برگزاری اجلاس روسای پارلمانهای اسلامی در تهران را در شرایط کنونی مهم دانست.

العالم - الجزایر / سیاسی

رضا عامری سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر در ملاقات با سعید بوحجه رئیس مجلس ملی مردمی الجزایر، پیام دعوت «علی لاریجانی» رئیس مجلس شورای اسلامی را برای شرکت در نشست اتحادیه روسای مجالس کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی در تهران ،تقدیم وی کرد.

رئیس مجلس ملی مردمی الجزایر در این دیدار ضمن تشکر از دعوت و تاکید بر مشارکت الجزایر در نشست تهران، ابراز امیدواری کرد که این اجلاس با رویکرد تقویت صلح و ثبات در کشورهای اسلامی، موضوعاتی همچون قدس و تروریسم به عنوان دو چالش مهم را مورد بررسی قرار دهد و نتایج این نشست متناسب با حجم چالش های فراروی منطقه و جهان باشد.
بوحجه در ادامه بر سیاست اصولی الجزایر در اتخاذ راه‌های مسالمت آمیز برای حل بحران‌ها و دخالت نکردن در امور داخلی کشورها تاکید کرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه قدس باید محور وحدت مسلمانان باشد، دفاع از آن را یک ضرورت دانست.

در این ملاقات همچنین راه های تقویت روابط دوجانبه پارلمانی میان دو کشور و از جمله موضوع تشکیل و فعال شدن گروههای دوستی پارلمانی در مجالس دو کشور به تفصیل مورد بحث قرار گرفت و بر لزوم افزایش تبادل هیاتهای پارلمانی دوجانبه در سطوح مختلف تاکید شد. 

سیزدهمین نشست اتحادیه رؤسای مجالس کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی 26 و 27 دی ماه جاری در تهران برگزار می شود. 

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی خطاب به هگست: به هیچ هدفی علیه ایران نرسیدید


مهلت 60 روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد


حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است


سردار موسوی: عاقبت پایگاه‌هایتان را دیدیم؛ ناوهای‌تان را هم خواهیم دید


سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم


ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود


رهبر معظم انقلاب: ایران بساط سوءاستفاده‌های دشمن از تنگه هرمز را برخواهد چید