الحوثی: امروز زمام امور در میدان در دستان ما است

چهارشنبه 6 دی 1396
20:30
الحوثی: امروز زمام امور در میدان در دستان ما است رئیس کمیته عالی انقلابی یمن گفت که امروز زمام امور در میدان در دست ما است.

العالم-یمن

به گزارش المیادین، محمد علی الحوثی رئیس کمیته عالی انقلابی یمن گفت ما امروز زمام امور در میدان و تغییر روند نبرد را در دست داریم.

وی افزود: ما توانستیم همه معادلات دشمن را بر هم بزنیم.

رئیس کمیته عالی انقلابی یمن روز سه‌شنبه از شهروندان در امارات و عربستان خواست که از اماکن حساس و استراتژیک اقتصادی، نظامی و تاسیسات حساس دور شوند.

وی افزود: همانگونه که رهبر انقلاب یمن گفت، من درخواست خود از همه را از جمله کسانی که در برج‌‌های عربستان و امارات کار یا زندگی می‌کنند تکرار می‌کنم و از همه آن‌ها می‌خواهم که مرخصی بگیرند و از این اماکن دور شوند.

عربستان سعودی ضمن ائتلاف با برخی کشورهای عربی منطقه از ششم فروردین 94 حملات گسترده علیه یمن را کلید زد تا از این طریق بتواند «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهوری مستعفی و فراری یمن را به قدرت بازگرداند که این حملات به‌جز ویرانی یمن و کشتار هزاران انسان بی‌گناه نتیجه‌ای برای رژیم سعودی نداشته است.

مرکز مستقل حقوق و توسعه یمن روز سه‌شنبه هفته گذشته (28 آذر) در گزارش آماری خود اعلام کرد: شمار شهدا و مجروحان غیرنظامی در یمن ــ در طول یک‌هزار روز از تجاوزگری مشترک عربستان و آمریکا به این کشور ــ به 35 هزار و 415 نفر رسید.

0% ...

آخرین اخبار

شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟