روسیه مجازات سنگین تری برای باندهای جذب تروریست تعیین کرد

جمعه 8 دی 1396
22:48
روسیه مجازات سنگین تری برای باندهای جذب تروریست تعیین کرد ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه قانونی را امضاء کرد که این قانون مجازات شدیدتری را برای باندهای جذب تروریست تعیین کرده است .

العالم - اروپا

روسیه با خطر بازگشت اتباع تروریست خود از سوریه پس از شکست گروه های تروریستی فعال در این کشور مواجه شده است، گروهی تروریستی روز چهارشنبه این هفته به یک مجتمع تجاری در شهر سن پترزبورگ دومین شهر بزرگ روسیه در شمال غرب این کشور حمله کردند که در این حمله 14 نفر زخمی شدند.

تاکنون در روسیه افرادی که مرتکب جرم جذب و تأمین مالی تروریست ها می شدند ، حداکثر به 10 سال حبس محکوم می شدند ولی قانون جدیدی که پوتین امضاء کرده ، مجازات چنین جرمی را به حبس ابد افزایش می دهد.

قانون مجازات حبس ابد برای جرایم جذب و تأمین مالی تروریست ها روز 14 دسامبر 2017 به تصویب دوما (مجلس نمایندگان) و روز 26 همین ماه به تصویب مجلس فدرال (مجلس سنا) رسیده است.

داعش اکثر مناطق تحت تصرف خود را در سوریه از دست داده است و پوتین نیمه دسامبر کنونی دستور داد که بخشی از نیروهای روسی از این کشور خارج شوند و هم اکنون سرویس های امنیتی روسیه نگران بازگشت تروریست های روسی از سوریه هستند.

پوتین حملۀ سن پترزبورگ را اقدامی تروریست خواند و به سرویس های امنیتی دستور داده است که با تروریست ها به شدت و سرعت برخورد کنند.

سرویس های امنیتی روسیه نیمه دسامبر کنونی اعلام کردند که یک باند وابسته به داعش را پیش از اجرای حملات تروریستی خود در روز 16 این ماه ، شناسائی و متلاشی کردند.

214

0% ...

آخرین اخبار

نماینده حزب‌الله: سلاح را زمین نمی‌گذاریم


شیخ نعیم قاسم: طرح نابودی ایران و مقاومت ناکام ماند/ آتش‌بس به شرط توقف کامل تجاوز و عقب‌نشینی دشمن


قالیباف: تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم


مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس


زمان تکمیل کابینه عراق اعلام شد


گردهمایی وزرای خارجه مصر، ترکیه، عربستان و پاکستان در قاهره برای بحث درباره ثبات منطقه‌ای و پیگیری توافق ایران و آمریکا


ونس: پیشرفت بزرگی در رابطه با ایران انجام شده است


دیدار نخست‌وزیر پاکستان با قالیباف


مذاکرات چهارجانبه ایران، آمریکا، قطر و پاکستان


گرافیک | هلاکت ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان