اردوغان: اجازه نمی‌دهیم آمریکا گذرگاه تروریستی در سوریه ایجاد کند

شنبه 9 دی 1396
10:12
اردوغان: اجازه نمی‌دهیم آمریکا گذرگاه تروریستی در سوریه ایجاد کند رئیس‌جمهور ترکیه گفت: هر کاری که نیاز باشد برای جلوگیری از ایجاد گذرگاهی تروریستی در شمال سوریه توسط آمریکا و برخی از کشورهای غربی انجام خواهیم داد.

العالم ـ ترکیه

به گزارش روسیاالیوم، رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه گفت که این کشور تمام تلاش‌های ممکن را برای جلوگیری از ایجاد گذرگاهی تروریستی در شمال سوریه انجام خواهد داد.

وی هنگام بازگشت از سفر خود به آفریقا در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر آمریکا و برخی از کشورهای غربی در حال تلاش برای ایجاد یک گذرگاه تروریستی در شمال سوریه هستند، اما امکان ندارد که ما اجازه تشکیل چنین گذرگاهی را بدهیم و به‌طور ناگهانی اقداماتی را که لازم باشد انجام خواهیم داد.

اردوغان همچنین گفت که آمریکا به حمایت از عناصر مسلح تروریست در سوریه و تجهیز آن‌ها به سلاح می‌پردازد.

به گزارش تسنیم، آمریکا کمک‌های زیادی به ائتلاف موسوم به گروه‌های دموکراتیک سوریه که یگان‌های حمایت مردمی محور نظامی و حزب اتحاد دموکراتیک محور سیاسی آن است، تقدیم کرده است. دولت ترکیه همه این گروه‌ها را همپیمان حزب کارگران کردستان که در لیست گروه‌های تروریستی در این کشور قرار گرفته می‌داند.

0% ...

آخرین اخبار

استاندارد دوگانه آژانس؛ سکوت مقابل حمله متجاوزانه آمریکا به نیروگاه دارخوین


فروپاشی بهداشت در سایه سکوت مرگبار جهانی+ فیلم


عراقچی: دشمن اشتباه محاسباتی داشت و تصور مقاومت ایران را نمی‌کرد


دیدارهای جداگانه مقام های عراقی و ترک با امیر قطر درباره کاهش تنش در منطقه


سازمان انرژی اتمی حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین را محکوم کرد


اژه‌ای: در هیچ یک از رسیدگی‌های قضایی سوگیری سیاسی نداریم


نیروی دریایی سپاه: دو کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند


قالیباف: اطاعت از حکم رهبر معظم انقلاب در اصرار بر اتحاد مقدس، شرط ضروری پیروزی در میدان مبارزه با دشمن است


شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم