اعلام آمادگی ارتش پاکستان برای مقابله نظامی با آمریکا

پنج‌شنبه 14 دی 1396
12:08
اعلام آمادگی ارتش پاکستان برای مقابله نظامی با آمریکا سخنگوی ارتش پاکستان ضمن اعلام پاسخ رسمی نیروهای نظامی این کشور به تهدیدات ترامپ از اعلام آمادگی برای مقابله نظامی با آمریکا سخن گفت.

العالم ـ آسیا

به گزارش ای آر وای نیوز، «ژنرال آصف غفور» اعلام کرد: یکی از دلایل اصلی تنش‌های موجود میان اسلام آباد و واشنگتن، رفتار شیطنت‌آمیز هند است.

سخنگوی ارتش پاکستان تصریح کرد: اتهامات ترامپ در خصوص حمایت کشور ما از تروریست‌های فعال در افغانستان بی‌اساس است، و به زودی مشخص خواهد شد که نتایج عملیات‌های فراوان ما علیه « شبکه حقانی» چه بوده است.

وی افزود: اگر آمریکا قصد انجام عملیاتی نظامی در خاک پاکستان داشته باشد مطابق خواسته شهروندان خود به آن پاسخ خواهیم داد.

وی گفت: نیروهای نظامی پاکستان به طمع پول و ثروت آمریکا با تروریسم درگیر نشده‌اند، و اتهامات ترامپ سبب تعجب دولتمردان پاکستانی شده است، ترامپ باید بداند که کمک‌هایی که کشورش به پاکستان کرده‌است  یک درصد هزینه جنگ افغانستان هم نبوده است.

آصف غفور اضافه کرد: واشنتگن در تلاش است تا خود را پیروز میدان جنگ با تروریسم در افغانستان نشان دهد و به همین دلیل پاکستان را عامل ناکامی اعلام می‌کند.

وی بیان کرد: هیچ کشوری به اندازه پاکستان خواهان امنیت و ثبات نیست، ولی ما اجازه نمی‌دهیم کشورهای دیگر با سخنان بی‌اساس، ما را متهم به حمایت از تروریسم کنند.

آمریکا پس از حدود 17 سال جنگ در افغانستان نتوانسته به موفقیتی دست پیدا کند و بر همین اساس به دنبال یافتن مقصری برای توجیه شکست‌های خود است.

روابط دو کشور آمریکا و پاکستان طی ماه‌های اخیر به شدت دچار چالش شده و سران دوکشور علیه هم بیانیه صادر می‌کنند.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت