کاخ سفید تردیدها درباره سلامت روانی ترامپ را "شرم‌آور" خواند

شنبه 16 دی 1396
11:04
کاخ سفید تردیدها درباره سلامت روانی ترامپ را سخنگوی کاخ سفید در پاسخ به اینکه ترامپ درباره زیر سوال رفتن سلامت روانی‌اش از طرف مردم چه فکر می‌کند، گفت: از نظر من افرادی تعادل روانی ندارند که "اثر مثبت" رئیس‌جمهوری او در این کشور را نمی‌بینند.

العالم-آمریکا

به گزارش پایگاه خبری هیل، سارا هاکبی سندرز، سخنگوی کاخ سفید جمعه شدیدا از کسانی که سلامت روان دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا را زیر سوال می‌برند انتقاد کرده و چنین گمانه‌هایی را "کاملا عصبانی کننده" توصیف کرد.

سندرز در برنامه "فاکس & فرندز" گفت، گمان می‌کند "کاملا احمقانه" باشد که افرادی برای کسی تشخیص پزشکی بدهند که هرگز با او صحبت نکردند.

او افزود: "خیلی عصبانی‌ کننده است که این نوع اتهام‌زنی را بشنویم چون اصلا واقعیت ندارد و خیلی ناراحت‌کننده است که افرادی دنبال‌روی این مساله می‌شوند و تقلای زیادی برای حمله به رئیس‌جمهوری آمریکا از خود نشان می‌دهند. آنچه از نظر من بی‌ثباتی روانی تلقی می‌شود، افرادی هستند که اثر مثبت این رئیس‌جمهور بر کشورمان را نمی‌بینند."

گرچه منتقدان ترامپ در طول یک سال ریاست جمهوری وی، سلامت روان او را زیر سوال بردند اما این فشارها پس از انتشار گزیده‌هایی از کتاب جدید "مایکل وولف" با عنوان "آتش و خشم: درون کاخ سفید ترامپ" شدت گرفت. در این کتاب، وولف نوشت که دستیاران ترامپ نگران سلامت روان او هستند و معتقدند که او قادر به اجرای وظایفش نیست.

براساس گزارش پولتیکو، بیش از ده‌ها قانونگذار اخیرا با یک پروفسور روانپزشکی دانشگاه "یل" درباره سلامت روان ترامپ گفت‌وگو کردند. توئیت اخیر ترامپ درباره کره‌شمالی، که درآن نوشته بود "دکمه هسته‌ای" او "بسیار بزرگتر و قدرتمندتر" از مال کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی است، سوالات تازه‌ای را درباره سلامت روان او در ذهن خبرنگاران در دو کنفرانس خبری متوالی ایجاد کرد.

سارا سندرز با انتقاد از این تردیدها گفت رئیس‌جمهوری آمریکا یک "رهبر کاملا قوی و خوب" است! او پنج‌شنبه به خبرنگاران گفته بود: این شرم‌آور و خنده‌دار است. اگر او شرایطش را نداشت، قطعا آنجا نمی‌نشست.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت