نیویورک‌تایمز:

رویکرد ترامپ می‌تواند به خشم ایرانی‌ها از آمریکا منجر شود

سه شنبه 19 دی 1396
16:52
رویکرد ترامپ می‌تواند به خشم ایرانی‌ها از آمریکا منجر شود «نیویورک‌تایمز نوشت، رویکرد دونالد ترامپ،بهره‌برداری از آشوب‌های ایران برای توجیه لغو برجام است که این امر می‌تواند زمینه را برای تحریم‌های جدید علیه ایران فراهم کند که در نهایت این امر خشم مردم ایران از واشنگتن را به همراه دارد.

العالم - آمریکا

روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» در گزارشی به برجام و تحولات اخیر ایران اشاره کرد و نوشت که برای مردم عادی در ایران، وعده بزرگ برجام، احیای وضعیت وضعیت اقتصادی بود. قرار بود تحریم‌های بین‌المللی لغو شود، سرمایه‌گذاری خارجی در این کشور جریان پیدا کند و استاندارد سطح زندگی افزایش پیدا کند و اجازه شکوفایی به مردم بدهد اما چنین چیزی رخ نداد و دستکم تغییرات آنطور که مردم ایران انتظار داشتند نبود و شرایطی به وجود آمد که به آشوب‌های اخیر در ایران کمک کرد.

در بخشی از این گزارش نوشته شده است که رشد و سرمایه‌گذاری به اندازه‌ای کافی نبود که نیازهای مردم ایران را برآورده سازد.

نیویورک‌تایمز سپس به آشوب‌های پراکنده در برخی شهرهای ایران اشاره کرد و نوشت که رویکرد ترامپ در قبال ایران، بهره‌برداری از ناآرامی‌ها برای توجیه لغو برجام است که این رویکرد ایران را برای از سرگیری فعالیت‌های هسته‌ای آزاد می‌گذارد و زمینه را برای تحریم‌های جدید علیه ایران باز می‌کند که این تحریم‌ها خشم مردم ایران را از اوضاع داخلی به خشم از واشنگتن تغییر می‌دهد.

این روزنامه آمریکایی سپس خطاب به دولت ترامپ توصیه کرد که تعیین آینده ایران برعهده مردم ایران است و واشنگتن بایست درباره آنچه نمی‌داند، تواضع داشته باشد در خصوص مداخله مستقیم‌تر در سیاست‌های ایران محتاط باشد.

آمریکا روابط تاریخی ناخوشایندی با ایران داشته است و مشکلاتی را برای این کشور ایجاد کرده است و یکی از آنها سرنگونی نخست‌وزیر منتخب ایران در سال 1953 می‌باشد. جنگ‌های عراق، افغانستان، سوریه و ویتنام یادآور شکست‌های آمریکا در تلاش برای هماهنگ کردن تغییرات سیاسی و اجتماعی در خارج از آمریکا است.

این روزنامه آمریکایی سپس نوشت که آمریکا به همراه همپیمانان غربی خود باید به طور قطع از حقوق ایرانیان برای تعقیب تغییرات سیاسی مسالمت‌آمیز حمایت کند و اگر ترامپ واقعاً آنطور که مدعی است به مردم ایران اهمیت می دهد، می‌بایست ممنوعیت ورود به خاک آمریکا را برای ایرانیان لغو کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی


با حکم قالیباف، بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد


وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی کشور از ۵۰۰۰ مگاوات عبور کرد


بقائی: حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، «تجاوز نظامی غیرقانونی و مجرمانه» بود


حماده: نتانیاهو رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


فعالان ناوگان صمود از شکنجه خود توسط اشغالگران صهیونیست خبر دادند +فیلم 


دیدار مجدد وزیر کشور پاکستان با عراقچی