قیمت نفت رکورد شکست

قیمت نفت رکورد شکست
چهارشنبه 20 دی 1396 - 14:08

نفت با افزایش قیمت 37 سنتی در معاملات روز جاری به 69 دلار و 19 سنت رسید.

العالم - ایران

به نقل از رویترز نوشت:  نفت با افزایش قیمت 37 سنتی در معاملات روز جاری به 69 دلار و 19 سنت رسید و به بالاترین رقم در سال 2014 رسید.

در معاملات این روز هر بشکه نفت برنت دریای شمال با 37 سنت افزایش نسبت به روز قبل به 69 دلار و 19 سنت رسید،قیمت نفت سبک آمریکا نیز با 51 سنت افزایش به 63 دلار و 47 سنت در هر بشکه رسید.

رئیس صندوق بین المللی پول نیز اخیرا از روند رو به رشد اقتصاد جهان خبر داده و پیش بینی این نهاد بین المللی برای رشد اقتصاد جهان در سال 2018 را افزایش داده است.

افزایش رشد اقتصادی جهان و رشد مصرف یکی از علل رشد قیمت نفت طی روزهای اخیر عنوان شده است. اقدام اوپک در کاهش سطح تولید و تمدید چندباره این تصمیم عامل اصلی رشد قیمت نفت طی ماه های اخیر بوده است.

گفتنی است، کاهش عرضه نفت که در پی تصمیم اوپک و تولیدکنندگان غیرعضو صورت گرفته است به همراه کاهش سطح ذخایر استراتژیک باعث رشد قیمت این محصول طی ماه ها و هفته های اخیر شده است.

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

آژانس بین‌المللی انرژی: جبران کاهش تولید خاورمیانه دو سال طول خواهد کشید


موضع‌گیری همزمان چین؛ حمایت از آتش‌بس در آسیای غربی و هشدار درباره تایوان و کوبا


ارتش و سپاه دست بر ماشه آماده پاسخگویی قدرتمند به هرگونه اقدام تجاوزگرانه هستند


موارد مشکوک مرگ و ناپدید شدن دانشمندان آمریکایی


سرلشکرحاتمی: با عزمی راسخ، اراده‌ای آهنین و دستانی بر ماشه، آماده مقابله با دشمنان هستیم


آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان


انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود