دیپلمات اروپایی: هدف نشست بروکسل، ارسال پیام حمایت اروپا از برجام است

چهارشنبه 20 دی 1396
19:09
دیپلمات اروپایی: هدف نشست بروکسل، ارسال پیام حمایت اروپا از برجام است دیپلمات‌های اروپایی می‌گویند نشست بروکسل میان وزرای خارجه ایران و سه کشور اروپایی با هدف تأکید بر حمایت اروپا از برجام برگزار می‌شود.

خبرگزاری «رویترز» روز چهارشنبه به نقل از دیپلمات‌های اروپایی نوشت هدف از نشست فردای وزیران خارجه ایران، فرانسه، انگلستان و آلمان در شهر بروکسل بلژیک، تأکید مجدد برای حمایت اروپا از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است.

به نوشته رویترز، قدرت‌های اروپاییِ طرف برجام در نشست بروکسل به تهران درباره پایبندی خود به این توافق هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 اطمینان خاطر خواهند داد. 

دیپلمات‌ها گفته‌اند در این نشست از ایران خواسته خواهد شد درخواست‌های بازرسان بین‌المللی برای راستی‌آزمایی از برنامه هسته‌ای ایران را اجابت کند. 

یک دیپلمات گفت: «هدف این نشست ارسال پیامی است به واشنگتن مبنی بر اینکه ایران [به تعهداتش] پایبند است و حفظ توافق هسته‌ای به منزوی کردن تهران ارجحیت دارد.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد