حسرت بزرگ بیرانوند از نرسیدن به یک رکورد جهانی

جمعه 22 دی 1396
17:51
حسرت بزرگ بیرانوند از نرسیدن به یک رکورد جهانی اگر بیرانوند از زهیوی گل نمی‌خورد حالا به رکورد جهانی ۱۰۰۰ دقیقه گل نخوردن می‌رسید.

العالم _ ایران / ورزشی

پرسپولیس باز هم کلین‌شیت کرد. این سیزدهمین کلین‌شیت پرسپولیس در پایان هفته نوزدهم بود. کلین‌شیت‌هایی که به نام علیرضا بیرانوند ثبت شده است. بیرانوند از زمانی که به ترکیب اصلی برگشت و جای رادوشوویچ را گرفت، فقط یک گل خورده است. گلی که پایان رکورد گل نخوردن‌های بیرانوند بود. بیرانوند در ۷۰۴ دقیقه دروازه‌اش بسته بود. اتفاقی که منجر شد از رکورد آرمناک پطروسیان عبور کند و رکورد طولانی‌ترین زمان گل نخوردن را جابجا کند.

بعد از گلی که بیرانوند در بازی با فولاد از رحیم زهیوی خورد، دوباره کلین‌شیت‌های پرسپولیس ادامه پیدا کرد و باز هم گلی نخورد. یعنی در یازده مسابقه اخیر، بیرانوند فقط یک گل خورد. گلی که روی اشتباه بیرانوند به ثمر رسید و اگر آن اشتباه نبود، حالا بیرانوند ۹۹۰ دقیقه دروازه‌اش بسته می‌ماند. تا به حال هیچ دروازه‌بان ایرانی نتوانست ۱۰۰۰ د قیقه گل نخورد. حالا بیرانوند حسرت آن گل زهیوی را می‍‌‌خورد که اگر آن گل نبود، بیرانوند می‌توانست به رکورد جهانی هزاردقیقه گل نخوردن برسد. ولی آن اشتباه باعث شد که رکورد ایران را هم از دست بدهد و حسین حسینی در رکورد گل نخوردن، از بیرانوند عبور کند.

نود

0% ...

آخرین اخبار

عفو بین الملل: ادامه تجارت اروپا با "اسرائیل" شرم آور است


بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد


اذعان نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی به شکست راهبرد این رژیم در جنگ اخیر


اسلام‌آباد: بر لزوم تمدید آتش‌بس ایران و آمریکا تاکید می‌کنیم


مدودف: اروپا برای آمریکا بی ارزش است


فرانسه: آتش‌بس در لبنان باید حفظ شود