کشته شدن ۷ نظامی سعودی در حملات نیروهای یمنی

شنبه 23 دی 1396
09:15
کشته شدن ۷ نظامی سعودی در حملات نیروهای یمنی گزارش منابع یمنی حاکی‌ست که روز گذشته هفت نظامی عربستان در جریان عملیات‌های پراکنده نیروهای ارتش یمن در مناطق مرزی کشته شدند.

العالم ـ یمن

مرزهای جنوبی عربستان با یمن همچنان ناآرام است. گزارش‌های رسانه‌ای از افزایش شمار نظامیان کشته‌شده در این محدوده حکایت دارد.

یک منبع نظامی در استان صعده، روز جمعه به خبرگزاری «اسپوتنیک» اعلام کرد، نیروهای ارتش یمن (وابسته به انصارالله) عملیات خود در استان‌های جیزان، نجران و عسیر در جنوب عربستان را تشدید کردند؛ به‌گونه‌ای که سه سرباز در کمینی، که این نیروها برای‌شان نصب کردند، کشته شدند.

این منبع خاطرنشان کرد، چهار نظامی دیگر عربستان در جریان عملیات‌‌های پراکنده نیروهای یمنی در مناطق جیزان، عسیر و نجران کشته شدند.

به گفته این منبع، نیروهای ارتش یمن مراکز تجمع سربازان سعودی در روستای «حامضه» در جیزان را هدف حملات خمپاره‌ای قرار دادند و همچنین موشک‌های «کاتیوشا» به مرکز تجمع نظامی سعودی اردوگاه «المخیل» در جیزان شلیک کردند.

از سوی دیگر، شبکه تلویزیونی «المسیره» یمن گزارش داد، توپخانه ارتش و کمیته‌های مردمی مراکز تجمع سربازان سعودی در روستای حامضه در منطقه جیزان در جنوب عربستان را هدف فرار دادند.

المسیره افزود، نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی موشک‌های کاتیوشا به مراکز تجمع سربازان سعودی در اردوگاه «المخیل» در همین منطقه شلیک کردند.

تاکنون ائتلاف متجاوز عربی یا ارتش سعودی بیانیه‌ای در واکنش به این خبر صادر نکرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی فرمانده کل ارتش از پیام محبت آمیز فرمانده معظم کل قوا


گزارش دنیامالی به رییس‌جمهور؛ شکست آمریکا در پروژه پناهندگی اعضای تیم ملی فوتبال زنان


انصارالله یمن: «باب المندب» را ببندیم، احدی نمی‌تواند آن را باز کند


واریز حقوق بازنشستگان با اعمال 20درصد افزایش


افشاگری جنجالی درباره کاش پاتل؛ بحران اخلاقی در اف‌بی‌آی


باران و برف در ۱۸ است


گرانی بنزین، پروازهای کانادا به آمریکا را لغو کرد


خطیب زاده: هیچ اورانیومی به آمریکا منتقل نمی‌شود


کامالا هریس: جنگ ایران به خاطر پرونده اپستین بود، نتانیاهو عامل جنگ شد


بقائی: عبور بی‌قید و شرط از تنگه هرمز دیگر موضوعیت ندارد