خط و نشان برجامی نتانیاهو برای اتحادیه اروپا/ درخواست ترامپ، آخرین فرصت غرب برای اصلاح برجام است

دوشنبه 25 دی 1396
19:25
خط و نشان برجامی نتانیاهو برای اتحادیه اروپا/ درخواست ترامپ، آخرین فرصت غرب برای اصلاح برجام است نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در هند، بار دیگر به حمایت از مواضع رئیس‌جمهور آمریکا درباره توافق هسته‌ای ایران پرداخت و برای غرب در خصوص اصلاح برجام خط و نشان کشید.

العالم ـ فلسطین اشغالی

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه بار دیگر به حمایت از مواضع «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا درباره توافق هسته‌ای برجام پرداخت و از کشورهای اروپایی خواست این توافق را مطابق با درخواست او اصلاح کنند. 

به نوشته وبگاه شبکه خبری بلومبرگ، نتانیاهو گفت: «من فکر می‌کنم این آخرین فرصت است تا جهان غرب توافق هسته‌ای را اصلاح کند.»

وی که در سفر به هند در جمع خبرنگاران اسرائیلی صحبت می‌کرد، اضافه کرد: «لازم است آنها تغییراتی اعمال کنند که مانع از پیشروی بدون مشکل ایران به سمت سلاح‌های هسته‌ای شود. برجام در حال حاضر، اجازه این کار را می‌دهد.»

بلومبرگ نوشته نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در دیدار با همتای هندی‌اش هم به طور مفصل ادعاها درباره تلاش ایران برای تثبیت حضور نظامی خود در سوریه را تکرار کرد.

به گزارش فارس، دونالد ترامپ چند روز پیش، رفع تحریم‌های ایران را برای یک دوره چهار ماهه دیگر تمدید کرد، اما گفت این می‌تواند آخرین باری باشد که این کار را می‌کند، مگر آنکه کشورهای اروپایی و نمایندگان کنگره آمریکا اصطلاحات مد نظر او را در برجام ایجاد کنند. 

0% ...

آخرین اخبار

موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی


نیروی دریایی سپاه: آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیکتر می‌کنند