بازداشت دختر جوان فلسطینی توسط نیروهای صهیونیست / حضور گسترده اشغالگران در شرق قدس اشغالی

جمعه 29 دی 1396
16:29
بازداشت دختر جوان فلسطینی توسط نیروهای صهیونیست / حضور گسترده اشغالگران در شرق قدس اشغالی نظامیان اشغالگر دختر جوا فلسطینی را با ادعای همراه داشتن چاقو بازداشت کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرنگار العالم در گزارش خود گفت: نظامیان رژیم صهیونیستی یک دختر جوان فلسطینی را نزدیک حرم ابراهیمی در شهر الخلیل با ادعای این که چاقو در اختیار دارد بازداشت کردند

نظامیان رژیم صهیونیستی ورودی شهرک حزما در شرق قدس اشغالی را بستند. اشغالگران حضور گسترده ای در این منطقه دارند 

نیروهای اشغالگر صبح امروز نیز چهار جوان فلسطینی را با یورش به شهر الیامون در غرب شهر جنین در کرانه باختری بازداشت کردند.

گفتنی است؛ امروز (جمعه 29 دی) هفتمین جمعه خشم پس از تصمیم ترامپ علیه قدس برگزار شد، پیش از این جنبش جهاد اسلامی از ملت فلسطین خواست در تظاهرات هفتمین جمعه خشم علیه تصمیم ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره قدس شرکت کنند.

خبرنگار العالم از غزه گزارش داد؛ در فلسطین اشغالی هفتمین جمعه خشم با عنوان "دفاع از قدس و مسجد الاقصی" پس از نماز جمعه از مساجد غزه به سمت دوراهی الشجاعیه آغاز شد.

از زمان اعلام تصمیم ترامپ بیش از 20 فلسطینی به شهادت رسیده و بیش از 3 هزار و 500 نفر مجروح و حدود 800 نفر از جمله تعدادی زن و کودک دستگیر شده اند.

تصویر استفاده شده در بالای این خبر آرشیوی است

0% ...

آخرین اخبار

شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد