روحانی هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید لهستان:

آمریکا دچار خطای محاسباتی است؛ از برجام خارج شود متوجه کار بسیار اشتباهش می‌شود

شنبه 30 دی 1396
19:09
آمریکا دچار خطای محاسباتی است؛ از برجام خارج شود متوجه کار بسیار اشتباهش می‌شود رئیس‌‌جمهور با اشاره به جایگاه لهستان در اتحادیه اروپا، اظهارداشت: پایبندی به توافق برجام می‌تواند، پایه بسیار مستحکمی برای برقراری همکاری‌های گسترده‌تری بین ایران و اتحادیه اروپا و تأمین صلح و امنیت در منطقه و جهان باشد.

العالم _ ایران / سیاسی

حسن روحانی رئیس‌ جمهور امروز هنگام دریافت استوارنامه «یاروسلاو مارچین دومانسکی» سفیر جدید لهستان در تهران، تصریح کرد: تا زمانی که طرفین مذاکرات نسبت به تعهد خود در قرارداد برجام ایستادگی کنند، تهران نیز به تعهدات خود عمل خواهد کرد و معتقدیم استحکام برجام، امید دادن به جامعه جهانی برای حل و فصل مسایل از طریق دیپلماسی و هرگونه تضعیف آن به معنای ضربه زدن به اقدامات دیپلماتیک است.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: امروز به استثناء یکی دو کشور، جامعه جهانی پشتیبان توافق برجام است و بی‌تردید دولت آمریکا هم در این زمینه دچار خطای محاسباتی است و چنانچه از برجام خارج شود، متوجه خواهد شد که کار بسیار اشتباهی را از لحاظ سیاسی مرتکب شده است.

روحانی در ادامه برقراری روابط دوستانه‌تر و توسعه‌یافته‌تر بین تهران – ورشو را مورد تأکید قرار داد و گفت: توسعه روابط دو جانبه ایران و لهستان بخاطر سوابق دیرینه و مثبت و نیز ظرفیت‌هایی که دو کشور در زمینه‌های علمی و اقتصادی دارند، بسیار حائز اهمیت است و با تسهیل روابط بانکی می‌توانیم ظرفیت‌های موجود را به نفع منافع دو ملت فعال کنیم.

«یاروسلاو مارچین دومانسکی» سفیر جدید لهستان نیز در این دیدار پس از تقدیم استوارنامه خود، با اشاره به روابط دیرینه تهران – ورشو، اظهار داشت: لهستان خواهان حفظ و تقویت روابط دو کشور براساس اعتماد و دوستی است.

سفیر جدید لهستان با بیان اینکه لهستان همواره از برجام حمایت کرده و آن را در زمینه صلح و ثبات در منطقه با اهمیت می‌داند، ‌گفت: لهستان به عنوان عضو مهم اتحادیه اروپا و نیز عضویت غیردائم شورای امنیت سازمان ملل، طی ماه‌های پیش‌رو، برای پایداری توافق برجام تلاش خواهد کرد.

دومانسکی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های گسترده دو کشور در زمینه‌های اقتصادی، گفت: سرمایه‌گذاران لهستانی تمایل دارند که در حوزه‌های مختلف اقتصادی در ایران همکاری و مشارکت داشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا