عفو بین الملل: وضعیت بحرین، بحرانی است

شنبه 6 خرداد 1391
07:55
عفو بین الملل: وضعیت بحرین، بحرانی است سازمان عفو بين الملل در گزارش سالانه خود با اشاره به بازداشت ها،نقض قوانين و محاكمه هاي ناعادلانه در بحرين، وضعيت حقوق بشري در اين کشور را بحراني ارزيابي کرد.

 به گزارش روز شنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، در گزارش 2012 عفو بین الملل آمده است: وضعيت حقوق بشر در بحرين دچار بحران است و حداقل 47 نفر در ناآرامی های این کشور کشته شده اند که 5 تن از این افراد زیر شکنجه جان خود را از دست داده اند.

 این گزارش با اشاره به اقدامات خشونت بار نیروهای امنیتی ضد معترضان، می افزاید: صدها نفر در اين كشور به زندان افتاده اند و بسياري از زندانيان مورد شكنجه و بدرفتاري قرار گرفته اند؛ همچنین شمار زيادي از زندانيان غيرنظامي در دادگاههاي نظامي فاقد معيارهاي بين المللي محاكمه شده اند.

عفو بین الملل می افزاید: فعالان سياسي و رهبران مخالفان دولت به احكام سنگيني از جمله حبس ابد محكوم شده اند و بسياري از شركت كنندگان در تظاهرات عليه دولت از كار و تحصيل محروم شده اند.

كميته حقيقت ياب بحرين هم بر وقوع نقض حقوق بشر در بحرين تأكيد كرده و خواستار انجام تحقيقات مستقل، محاكمه جنايتكاران و اصلاحات در بحرين شده است.

تاکنون 5 تن از معترضان بحرینی به اعدام محكوم شده اند كه حكم 2 تن از محكومين در مرحله تجديد نظر نقض شده است.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

استرالیا: برنامه‌ای برای مشارکت در محاصره دریایی ایران نداریم


در صورت ازسرگیری تجاوز علیه ایران، با قدرت ورود خواهیم کرد


تأکید استارمر و مکرون بر حفظ آتش‌بس و شمول لبنان در این توافق


برکناری رئیس موساد پس از شکست طرح براندازی در ایران


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


«ویکتور  اوربان» پس از ۱۶ سال به رقیبش باخت


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان با حمله به یک منطقه در جنوب


انگلیس: در طرح ترامپ برای محاصره تنگه هرمز مشارکت نمی‌کنیم


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر و ویتکاف درباره آخرین تحولات خاورمیانه


رئیس سابق سیا خواستار برکناری ترامپ از طریق متمم ۲۵ قانون اساسی شد