چاووش‌اوغلو: در صورت حمله نیروهای دولت سوریه آنها را هدف قرار می‌دهیم

پنج‌شنبه 5 بهمن 1396
16:50
چاووش‌اوغلو: در صورت حمله نیروهای دولت سوریه آنها را هدف قرار می‌دهیم وزیر خارجه ترکیه با بیان اینکه در صورت حمله نیروهای سوری به نظامیان آنها در عملیات شاخه زیتون، آنها را هدف قرار می‌دهند، از آمریکا هم خواست تا نیروهایش را از منبج بیرون ببرد.

العالم- ترکیه 

 «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر خارجه ترکیه امروز (پنجشنبه) تاکید کرد طی عملیات در شمال سوریه، نظامیان دولتی را مورد تهاجم قرار نمی‌دهیم مگر اینکه به ما حمله کنند.

چاووش‌اوغلو در گفت‌وگوی تلویزیونی با شبکه «اِی هابر» درباره تماس تلفنی رؤسای جمهور ترکیه و آمریکا (در شامگاه چهارشنبه) گفت بیانیه آمریکا درباره این تماس، پیش از برقراری آن آماده شده بود.

وی سپس توضیح داد که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه از «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی خود خواسته است که هرچه سریعتر نظامیان این کشور از شهر منبج خارج شوند.

وزیر خارجه ترکیه مجددا درباره پیشنهاد آمریکا برای ایجاد منطقه امن در شمال سوریه نیز تاکید کرد تا زمانی که اعتماد بین آنکارا و واشنگتن دوباره برقرار نشود، نمی‌توانند در این باره مذاکره کنند.

فارس 

0% ...

آخرین اخبار

راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا


ترکیه خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد


پزشکیان : روایت سازی در حوزه فرهنگ ضروری است


بقائی: دشمنان را به خاطر ترور مقامات کشورمان پاسخگو می‌کنیم


فرمانده ارتش پاکستان با رئیس مجلس دیدار کرد


پزشکان بدون مرز: در غزه آتش‌بس واقعی وجود ندارد


هیچ تاریخی برای دور جدید مذاکرات تهران - واشنگتن تعیین نشده است


هشدار سندرز به خوی جنگ طلبی نتانیاهو در غزه، ایران و لبنان


۳ مأمور پلیس در سراوان به شهادت رسیدند


امیر حاتمی دستور دادند در صورت تجاوز زمینی به کشور، حتی یک نفر از متجاوزین هم نباید زنده بماند + فیلم