وزیر کشور پاکستان:داعش خطری برای امنیت منطقه و افغانستان است

چهارشنبه 18 بهمن 1396
14:39
وزیر کشور پاکستان:داعش خطری برای امنیت منطقه و افغانستان است وزیر کشور پاکستان گفت: داعش خطری برای امنیت منطقه و افغانستان است و همه باید برای مبارزه با این گروه متحد شوند.

العالم- آسیا 

«احسن‌اقبال» وزیر کشور پاکستان با شرکت در سمینار خطرهای جغرافیایی تروریسم گفت: داعش خطری برای امنیت منطقه و افغانستان است و همه باید برای مبارزه با این گروه متحد شوند.
وی افزود: شکست تروریسم بدون همکاری دو جانبه به ویژه بین پاکستان و آمریکا امکان‌پذیر نیست.
به گزارش رادیو پاکستان، احسن اقبال تأکید کرد: پاکستان در مبارزه با تروریسم موفق است و توانسته آن‌ها را در خاک خود ریشه‌کن کند.
 این خبر در حالی منتشر می‌شود که جان سالیوان معاون وزیر امور خارجه آمریکا گفت: قصد قطع ارتباط با پاکستان یا عملیات نظامی در خاک این کشور را نداریم و آماده از سر گیری کمک‌های مالی به اسلام‌آباد هستیم.
وی افزود: بعد از سفر به کابل تمام تلاش خود را برای بهبود روابط افغانستان با پاکستان به کار بردم.
  چندی پیش قمر جاوید باجواه فرمانده ارتش پاکستان درگفت و گو  با وزیر دفاع آمریکا، نه تنها به امریکا اطمینان داده است که با تروریست‌ها در داخل خاک این کشور مبارزه می‎کند بلکه برای کمک به واشنگتن جهت اقدام علیه داعش در افغانستان اعلام آمادگی کرد.
این درحالی است که وزارت خارجه افغانستان از عدم همکاری صادقانه‎ پاکستان انتقاد می‎کند و می‎‎گوید به همین دلیل، تلاش ها برای نزدیک سازی دوکشور ناکام شده است.
 بالا گرفتن تنش بین پاکستان و آمریکا در مدت اخیر در حالی است که ترامپ در نخستین پیام توئیتری خود در سال 2018 میلادی از قطع کمک های واشنگتن به اسلام آباد خبر داد و اعلام کرد که واشنگتن در اقدامی احمقانه در طی 15 سال گذشته 33 میلیارد دلار به این کشور کمک کرده است که این روند ادامه نخواهد یافت.

وی ادامه داد: پاکستان جز دروغ و فریب کاری چیزی تحویل آمریکا نداده و رهبران این کشور ما را احمق فرض کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی قرارگاه خاتم: پرنده‌های دشمن متجاوز در جنوب اصفهان منهدم شدند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با وزیران خارجه مصر و پاکستان


بقائی: جنگ تحمیلی آمریکا و اسرائیل، هستی ایران و هویت ایرانی را نشانه گرفته است


نامه ایران به سازمان ملل درباره حمله آمریکا و اسرائیل به پل کرج و پتروشیمی ماهشهر


تشریح جزئیات روز سی وششم عملیات وعده صادق ۴/هشدار به دشمنان در باره گشترش شرارت


زینب سلیمانی: ادعای وزارت خارجه آمریکا دروغ است


هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای وخیم حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای ایران


محمود قماطی: مقاومت لبنان برای نبردی طولانی آماده است


عراقچی: ایران با تمام توان از حاکمیت و تمامیت ارضی خود دفاع می‌کند


حملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های آمریکا در منطقه