پیشنهادهای معاون «تیلرسون» به لبنان برای حفظ آرامش مرزی با فلسطین اشغالی

جمعه 20 بهمن 1396
11:08
پیشنهادهای معاون «تیلرسون» به لبنان برای حفظ آرامش مرزی با فلسطین اشغالی معاون وزیر خارجه آمریکا در سفر به لبنان با «میشل عون» رئیس‌جمهور این کشور دیدار و درباره تنشهای اخیر میان بیروت و رژیم صهیونیستی بحث و رایزنی کرد.

العالم - لبنان

«دیوید ساترفیلد» معاون «رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا در سفر به لبنان با «میشل عون» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد.

بر اساس گزارش شبکه «المیادین»، در این دیدار درباره تحولات اخیر در جنوب لبنان در راستای تهدیدات اسرائیلی صحبت شد و ساترفیلد پیشنهاداتی با هدف حفظ آرامش کنونی در مرز لبنان با فلسطین اشغالی مطرح کرد.

میشل عون در این دیدار تأکید کرد موضع لبنان همان موضعی است که شورای عالی دفاع اعلام کرده است.

اظهارات هفته گذشته «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی که مدعی شده بود بلوک نفتی شماره 9 (واقع در مرز آب‌های منطقه‌ای لبنان و فلسطین اشغالی) متعلق به تل‌آویو است نه لبنان؛ به علاوه قصد این رژیم برای ساخت یک دیوار حائل در مرز با لبنان منجر به تنش‌هایی میان دو طرف شد .

لبنان اعلام کرد این اقدامات را نقض حاکمیت خود می‌داند و شورای عالی دفاعی لبنان با تشکیل جلسه‌ای به ارتش این کشور دستور داد در مقابل تعرض‌های اسرائیلی بایستد.

«رویترز» به نقل از یک مسئول لبنانی اعلام کرد ساترفیلد به لبنانی‌های تأکید کرده رژیم صهیونیستی (اکنون) دنبال متنشج کردن وضعیت و درگیری نیست.

یک مقام اسرائیلی –که نخواسته نامش فاش شود- نیز اعلام کرد ساترفیلد درباره مسائل مورد اختلاف چندین پیام به بیروت منتقل کرده است و علاوه بر آمریکا، حداقل دو کشور اروپایی در این زمینه میانجیگری می‌کنند.

اینها در حالی است که رژیم صهیونیستی علیرغم تمام هشدارها، چهارشنبه (دیروز) ساخت دیوار حائل در مرز با لبنان را آغاز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم


هزینه بازگشت دوباره آمریکا به جنگ علیه ایران بسیار سنگین خواهد بود


هاآرتص: تصمیم حماس برای انحلال کمیته اداره غزه، نتانیاهو را در تنگنای سیاسی قرار داد


ویژه‌نامه آقا مجتبی در قم منتشر شد


دیده‌بان حقوق بشر سوریه: رژیم صهیونیستی طی ۱۰ روز ۱۵ بار به خاک سوریه تجاوز کرد


اسپانیا تحقیقات رسمی علیه جنایت اسرائیل در پرونده توقیف «ناوگان صمود» را آغاز کرد


مقام‌های امنیتی آلمان: آتش‌سوزی راه‌آهن احتمالا ناشی از عملیات خرابکارانه بوده‌است


تأکید قطر و اردن بر ضرورت پایان تنش‌ها در منطقه


پاکستان و عربستان خواستار اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شدند


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی آرام گرفت


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود