اقدام مشکوک دستگاه قضایی مصر قبل از انتخابات

جمعه 19 خرداد 1391
11:53
اقدام مشکوک دستگاه قضایی مصر قبل از انتخابات يكي از رهبران حزب آزادي و عدالت با اشاره به شانس بسيار خوب نامزد گروه اخوان المسلمين در دور دوم انتخابات رياست جمهوري، تصميم دستگاه قضايي براي بررسي قانون منع مشارکت عناصر رژيم در فرايند سياسي، همزمان با بررسي قانوني بودن مجلس را مشکوک دانست.

"علي الخفاجي" روز جمعه در گفت و گو با شبكه العالم اظهار داشت: حزب آزادي و عدالت مشكلي با اجراي قانون ممنوعیت حضور عناصر رژيم مبارک در فرايند سياسي كشور ندارد، در واقع ما براي اجراي اين قانون به خيابان ها ريختيم و در تظاهرات شركت كرديم تا نامزد رژيم سابق از انتخابات خارج شود.

الخفاجی افزود: قوه قضاييه تصمیم گرفته است که بررسی اين قانون همزمان با رسيدگي به مسأله قانونی بودن مجلس الشعب صورت گيرد و اين مساله بسيار مشكوك و سئوال برانگيز است.

الخفاجی هشدار داد: اگر مجلس منحل شود و انتخابات رياست جمهوري به تعويق بیفتد، مصر بار ديگر به نقطه صفر باز می گردد و اداره امور به شوراي نظامي واگذار خواهد شد؛ در این صورت شورای نظامی که اعتقادی به عدالت و برابری ندارد، به منظور دستيابي به اهداف خود دست به ایجاد بحران خواهد زد.

اين رهبر حزب آزادي و عدالت در ارزيابي خود از وضعيت محمد مرسي نامزد حزب آزادي و عدالت گفت: مرسي از جایگاه بسيار خوبي نزد مردم برخوردار است.

علي الخفاجي خاطر نشان كرد: من دراين جا به همه اطمينان مي دهم كه ده نفر بودند كه انتخابات را تحريم كرده و حامي مرسي نبودند كه از اين تعداد ، اكنون هشت نفر حامي محمد مرسي هستند و وضعيت وي درمقايسه با دور اول انتخابات رياست جمهوري مصر بسيار بهتر است؛  درنتيجه وي بر نامزد شوراي نظامي و رژيم سابق مصر يعني احمد شفيق پيروز خواهد شد.

 

7-17:55 



0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز