6 عضو پ.ک.ک تسلیم نیروهای نیروهای امنیتی ترکیه شدند

جمعه 20 بهمن 1396
15:14
6 عضو پ.ک.ک تسلیم نیروهای نیروهای امنیتی ترکیه شدند ستاد کل نیروهای مسلح ترکیه اعلام کرد که 6 عضو حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) که از اردوگاههای این تشکیلات تروریستی در شمال عراق فرار کرده بودند، تسلیم نیروهای امنیتی ترکیه در استان شیرناک شدند.

العالم - ترکیه

ستاد کل نیروهای مسلح ترکیه در اطلاعیه ای اعلام کرد که 6 عضو گروه تروریستی پ.ک.ک خود را تسلیم نیروهای امنیتی ترکیه در منطقه سیلویی استان شیرناک کردند.

بنا بر اعلام ستاد کل نیروهای مسلح ترکیه، نیروهای امنیتی در عملیات تجسسی در شهرهای لیجه استان دیاربکر، مرکز بیتلیس و شهرستان گوچلوکوناک استان شیرناک، 18 مخفیگاه، 2 انبار مهمات، سه کپسول گاز، بیش از یکهزار متر سیم و مواد منفجره عناصر تروریستی و تجزیه طلب پ.ک.ک را کشف و منهدم کردند.

حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) که از سوی دولت آنکارا، اتحادیه اروپا و دولت آمریکا به عنوان گروهی تروریستی شناخته می شود، بیش از 30 سال است که به صورت مسلحانه علیه دولت مرکزی ترکیه می جنگد. 

ایرنا؛ دولت ترکیه از زمستان گذشته عملیات وسیعی را علیه مقرهای پ.ک.ک در مناطق مختلف کوهستانی شرق و جنوب شرق این کشور آغاز کرده و بسیاری از محل های استقرار آنها را شناسایی و منهدم کرده است. 

مناطق کوهستانی شرق و جنوب شرقی ترکیه و نیز ارتفاعات شمال عراق محل استقرار عناصر گروه پ.ک.ک است

0% ...

آخرین اخبار

مرشایمر: آمریکا شکست خورده است؛ اعراب به ترامپ التماس کردند جنگ ایران را از سر نگیرد


اردوغان: نتانیاهو ظالم درس لازم را از مسلمانان خواهد گرفت


پاریس تحقیقات در مورد احتمال دخالت رژیم صهیونیستی در انتخابات فرانسه را آغاز کرد


ترامپ در ۶ ماه بیش از ۱۰۰ بار ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ را تکرار کرد


افزایش جهانی قیمت طلا همزمان با تضعیف دلار آمریکا


نماز عید سعید قربان با حضور ۱۴۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه شد


آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است