سردار سلیمانی: این غلط است که پای سفره نظام باشند و پز اپوزوسیونی بدهند

يکشنبه 22 بهمن 1396
12:28
سردار سلیمانی: این غلط است که پای سفره نظام باشند و پز اپوزوسیونی بدهند فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: این معنی پیروی از خط امام است؟ این غلط است که برخی پای سفره نظامی باشند که خون ۲۰۰ هزار شهید پای آن ریخته شده، اما پز اپوزیسیونی بدهند.

العالم - ایران / سیاسی

سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: بعضی از عملیات روانی دشمن می‌هراسند، و این ترس را به جامعه تلقین می‌کنند.

وی ادامه داد: این کار اشتباه است، در واقع این دشمن است که از ما می‌ترسد، جامعه باید با حکمت اداره شود نه با ترساندن جامعه.

سلیمانی عنوان کرد: برخی از کسانی که ادعای پیروی از خط امام دارند به جای نوشتن نامه سرگشاده و انتقادآمیز به بیگانگان و دشمنان و بدخواهان به، ولی فقیه زمانه خود نامه می‌نویسند.

وی تشریح کرد: این معنی پیروی از خط امام است؟ این غلط است که برخی پای سفره نظامی باشند که خون ۲۰۰ هزار شهید پای آن ریخته شده، اما پز اپوزیسیونی بدهند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن


حقوقدان عرب: تسهیل کنندگان حمله به مدرسه میناب شریک جرم هستند


خشم صهیونیست‌ها از جشن قهرمانی اسپانیا


دخالت و فشارهای فزاینده واشنگتن در تکمیل کابینه عراق


وزیر کشور: اتصال ریلی ایران و پاکستان یک تحول راهبردی در منطقه خواهد بود


وداع با پاره های تن میناب


مدرسه میناب؛ نماد جنگ‌های مدرن جنایت‌کارانه و نقض حقوق کودکان +فیلم


انصارالله: ترامپ قدرت بازکردن تنگه هرمز یا محافظت از عربستان را ندارد


سرلشکر حاتمی: با ارتش‌های سران کفر می‌جنگیم/ به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم


قشقاوی: ‏ادعای ترامپ درباره درخواست ایران برای مذاکره درست نیست