رییس رسانه ملی: حق با ابراهیم حاتمی‌کیا است

دوشنبه 23 بهمن 1396
09:08
رییس رسانه ملی: حق با ابراهیم حاتمی‌کیا است رییس رسانه ملی با اشاره به صحبت‌های شب گذشته ابراهیم حاتمی‌کیا در اختتامیه جشنواره فجر گفت: در این زمینه حق با ابراهیم حاتمی کیاست.

العالم _ ایران / فرهنگی

دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی درباره صحبت‌های شب گذشته ابراهیم حاتمی کیا اظهار داشت: در این زمینه در برنامه هفت اشتباه کردند و تذکر لازم در این خصوص داده شده است.

رییس سازمان صدا و سیما فیلم سینمایی «به وقت شام» را اثری منحصر بفرد و نمایانگر اقتدار و انسانیت جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: از سردار حاج قاسم سلیمانی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که از ساخت این فیلم ارزشمند حمایت کردند سپاسگزاری می‌کنم.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که جشنواره فیلم فجر امسال را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: به نظرم جشنواره امسال نسبت به سالیان قبل بهتر مدیریت شد، اما در همین جا باید بگویم که فیلم سینمایی «لاتاری» هم که فیلمی انسانی، عاشقانه و جوانمردانه بود مظلوم واقع شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت