مشاور رسانه‌ای یگان‌های حمایت کُردی:

ترکيه در عفرين شکست خورده است / سرنگونی جنگنده اسرائیلی موجب خرسندی ماست

جمعه 27 بهمن 1396
21:37
ترکيه در عفرين شکست خورده است / سرنگونی جنگنده اسرائیلی موجب خرسندی ماست «ریزان حدو» مشاور رسانه‌ای یگان‌های حمایت کُردی در سوریه اعلام کرد هدف این حفظ وحدت سوریه است.

العالم - سوریه

مشاور رسانه‌ای یگان‌های حمایت کُردی در گفتگو با المیادین تاکید کرد: ما از هرگونه کمک سوری ها برای مقابله با تجاوز ترکیه استقبال می کنیم. اقدام ارتش سوریه به سرنگون کردن جنگنده اسرائیلی بسیار ما را خرسند و خوشحال کرد.

«ریزان حدو» تصریح کرد: تا زمانی که عفرین را یک شهر سوری می دانیم ارتش این کشور می تواند در هر منطقه یا محله آن حضور یابد. ما باید برای مقابله با تجاوز ترکیه و گروه های مسلح در یک سنگر و خندق باشیم؛ ترکیه در وضع شکست خورده و بحرانی در عفرین قرار دارد و ما به زودی جشن پیروزی می گیریم. ما از عفرین در مقابل دزدان و مزدوران و تروریست ها دفاع می کنیم.

وی در انتها خاطرنشان کرد: ما اقدام ترکیه را در اشغال کشورمان محکوم و تا آخرین نفس مقاومت می کنیم. پس از گذشت 28 روز از حمله ترکیه به عفرین ما تاکید می کنیم که نیروهای ترکیه شکست خورده اند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: ارتش ما در لبنان باقی خواهد ماند


تراژدی در جشن فوتبال مکزیک؛ سه کشته بر اثر ازدحام جمعیت در مکزیکوسیتی


"الإمام الشهيد" مستند "زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


دعوت رئیس قوه قضاییه از مردم برای شرکت در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر امام شهید


چین: تحریم‌های یکجانبه علیه ایران باید هرچه سریع‌تر لغو شود


آماده‌باش کامل بالگردها و هواپیماهای هوانیروز برای مراسم تشییع در سراسر کشور


دیدار غریب‌آبادی با نخست‌وزیر قطر؛ کارگروه‌های توافق نهایی تشکیل شده است


حضور رئیس جمهور گرجستان در مراسم تشییع رهبر شهید


تاکید رئیس‌جمهور بر برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید به عنوان نماد وحدت ملی


برنامه‌ریزی برای تشییع پیکر داماد رهبر شهید در روز جمعه