سودان درخواست قاهره برای اخراج معارضان مصری را تکذیب کرد

جمعه 4 اسفند 1396
18:15
سودان درخواست قاهره برای اخراج معارضان مصری را تکذیب کرد معاون وزیر امور خارجه سودان اخبار مربوط به درخواست قاهره از خارطوم برای اخراج معارضان مصری از جمله رهبران اخوان‌المسلمین را تکذیب کرد.

العالم - مصر

«عبدالغنی النعیم» معاون وزیر خارجه سودان با تکذیب اخبار مربوط به درخواست قاهره از خارطوم برای اخراج معارضان مصری از جمله رهبران گروه اخوان‌المسلمین گفت که در دیدار اخیر بین روسای جمهوری سودان و مصر در اتیوپی و نیز دیدار وزرای خارجه دو کشور در قاهره هیچ درخواستی در این باره مطرح نشده است.

النعیم بر اهمیت روابط سودان با مصر تأکید کرد و افزود که «ابراهیم غندور» وزیر خارجه سودان نیز اخیرا بر ضرورت حل هر گونه مسائل اختلافی دو کشور تأکید کرده بود.

طبق گزارش شبکه سودانی «الشروق»، معاون وزیر خارجه سودان اظهار داشت که تعدادی از کمیته‌ها از جمله کمیته گذرگاه‌ها، کنسولگری و کمیته مشورت سیاسی سودان و مصر همچنان فعال است.

وی درباره اقدامات صورت گرفته در مرزهای شرقی سودان نیز تصریح کرد که این اقدامات برای حفاظت از مرزها صورت می‌گیرد و «درهای دیپلماسی به روی کشورهای همسایه باز است.»

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت


عراقچی انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


جزئیاتی از سفر قالیباف به قطر


مهاجرانی: دولت مکلف به توزیع کالابرگ است


جنگ عامل تورم است یا اجرای ناقص اصلاحات اقتصادی


آمار قابل تامل تبعات جنگ بر رژیم صهیونیستی


حزب‌الله: مقاومت در برابر اشغالگری حق ملی مشروع مطابق با قانون اساسی است


رئیس مجلس لبنان انتخاب مجدد قالیباف به عنوان رئیس مجلس را تبریک گفت


سپاه در برابر هرگونه نقض آتش بس حق پاسخ را قطعی می داند


پیام تبریک فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به قالیباف درپی انتخاب مجدد به ریاست قوه مقننه