حمدین صباحی اقدام نظامیان مصر را محکوم کرد

دوشنبه 29 خرداد 1391
12:26
حمدین صباحی اقدام نظامیان مصر را محکوم کرد نامزد شکست‌خورده در دور اول انتخابات رياست جمهوري مصر اقدام شوراي نظامي حاکم مصر را در صادر کردن متمم براي بيانيه قانون اساسي و كاستن از اختيارات رئيس جمهوري آينده محكوم كرد و اين تصميم را نشان دهنده سلطه‌جويي اين شورا دانست.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، حمدین صباحی با درج مطلبي در صفحه شخصي خود در شبکه اجتماعي « تويتر» نوشت اقدام شورای نظامی در صادر کردن متمم برای بيانيه قانون اساسي اقدامي يكجانبه است و هدف از آن سلطه بر تصميم گيري‌ها در آینده مصر است.

وي افزود ما هرگز نخواهيم پذيرفت كه قدرت و تصميم گيري درباره آينده مصر در دست يك گروه يا شخص خاصی باشد.

صباحي تصریح کرده‌است رويدادها و تحولات مصر نشان دهنده این است که  مصر و انقلاب به یک جریان مردمی سازماندهی شده به جای نظامیان و رژیم گذشته نیازمند است.

شوراي نظامي مصر شب گذشته با صدور متممی برای بيانيه قانون اساسي با سلب برخي اختيارات رييس جمهور آينده، دامنه صلاحيت ها و اختيارات خود را حتي در زمينه قانون‌گذاري و تصميم‌گيري‌ها  گسترش داد.



0% ...

آخرین اخبار

هوای تهران با شاخص 75 در وضعیت قابل قبول


سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به 87 میلیون نفر است


هشدار پکن به واشنگتن درباره مساله تایوان


نماینده فدراسیون فلسطین، جلوی شوی مضحک رئیس فیفا را گرفت + فیلم


واکنش شهردار نیویورک به حمله اسرائیل علیه ناوگان صمود


ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به زودی تصمیم مهمی درباره ایران خواهد گرفت


نماینده ایران: کشورهای عربی به جای شکایت باید غرامت بپردازند


ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!