نتانیاهو: ایران، مهمترین موضوع دیدارم با ترامپ در واشنگتن خواهد بود

شنبه 12 اسفند 1396
22:35
نتانیاهو: ایران، مهمترین موضوع دیدارم با ترامپ در واشنگتن خواهد بود نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت در سفر به واشنگتن بیش از هرچیز درباره ایران با ترامپ مذاکره می‌کند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز شنبه در آستانه سفر به واشنگتن گفت با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره ایران گفت‌وگو می‌کند.

بنا بر اعلام دفتر نخست‌وزیری اسرائیل، وی با بیان اینکه از ترامپ به دلیل به رسمیت شناختن قدس به پایتختی اسرائیل تشکر می‌کند، گفت: «من و رئیس‌جمهور، بیش و پیش از هرچیز درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم، به خصوص در آستانه موعد تصمیم‌گیری درباره برنامه هسته‌ای ایران.»

وی افزود: «ما درباره تجاوزگری ایران در منطقه به طور کلی و به خصوص درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌وگو خواهیم کرد.»

او گفت با ترامپ درباره «روند صلح» هم گفت‌وگو می‌کند، چراکه این موضوعات برای اسرائیل و «امنیت کل جهان» مهم است.

نتانیاهو قرار است در سفر به آمریکا در کنفرانس سالانه «کمیته امور آمریکا-اسرائیل» (آیپک) که مهمترین لابی صهیونیستی در آمریکا به شمار می‌آید، سخنرانی کند.

این سفر در حالی انجام می‌شود که ترامپ باید تا دو ماه دیگر نظرش درباره ادامه حضور یا انصراف از حضور در توافق هسته‌ای با ایران را اعلام کند. وی تا اردیبهشت ماه به کنگره و اتحادیه اروپا زمان داده تا «نواقص» توافق هسته‌ای را برطرف کنند. او خواستار دائمی شدن محدودیت‌های هسته‌ای ایران و پیوند خوردن این توافق با برنامه موشکی ایران است.

0% ...

آخرین اخبار

حماس: تحویل سلاح، فقط همزمان با عقب نشینی نظامیان اشغالگر انجام خواهد شد+فیلم


کویت مدعی حمله پهپادی شد


دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"