علت فوت جانباختگان پرواز «تهران- یاسوج» سرمازدگی نبود

علت فوت  جانباختگان پرواز «تهران- یاسوج» سرمازدگی نبود
دوشنبه 14 اسفند 1396 - 18:16

مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به معاینات انجام شده پزشکی قانونی بر روی اجساد یافت شده سانحه هوایی هیچ موردی مشاهده نشده که فوت ناشی از سرمازدگی مطرح باشد.

العالم - ایران

کامروز امینی درباره علت فوت جانباختگان پرواز تهران- یاسوج افزود: تاکنون علت فوت تمام جانباختگان پرواز "تهران- یاسوج" ناشی از صدمات و شدت جراحات وارده سانحه هوایی گزارش شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تاکنون 6 محموله به پزشکی قانونی استان انتقال داده شد که کار کدگذاری و نمونه گیری این محموله ها انجام شد. کارت این محموله‌ها برای شناسایی و انجام آزمایشات ژنتیک به پزشکی قانونی استان فارس ارسال شد.

وی ادامه داد: 95 بافت انسانی مجزای جانباختگان پرواز تهران- یاسوج تاکنون تحویل پزشکی قانونی استان شده است. کارشناسان پزشکی قانونی آماده هستند در صورتی که محموله‌ای از مابقی بافت‌ها و بقایا برسد کار آزمایشات و نمونه برداری ها را انجام دهند.

امینی تاکید کرد: وقتی که کار جستجو و انتقال پیکرها تمام شد پزشکی قانونی هویت بقایا و بافت هایی که در اختیار دارد را اعلام خواهد کرد.

وی اضافه کرد: حجم و ابعاد بعضی از پیکرها نسبت به سایر بافت‌های انسانی تحویل داده شده کامل‌تر هستند که با هماهنگی و دستور قضایی و انجام فرآیند صدور جواز دفن طی روزهای آینده تحویل خانواده های آنها خواهد شد.

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


ایران وطن ماست پرچم کفن ماست


نماهنگ ایران سرو بلند ( چون سرو بلند در باد میمانیم )....


ناصر کنعانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در الجزایر: چند سؤال از افکار عمومی جهان


کارشناس مسائل ایران : حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران با پاسخی متناسب پاسخ داده خواهد شد+ فیلم


لیبرمن: باید با هرگونه توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان قاطعانه مخالفت کرد


آژیرهای خطر در بحرین به صدا در آمد


خسارت سنگین به دشمن متجاوز در پایگاه‌های ملک فیصل و پرنس حسن اردن


پیام های مهم انتخاب «خلیل الحیه» به ریاست دفتر سیاسی حماس