تام کاتن: ایران و کره شمالی از تهدیدات بزرگ هستند

تام کاتن: ایران و کره شمالی از تهدیدات بزرگ هستند
دوشنبه 14 اسفند 1396 - 19:45

سناتور افراطی جمهوریخواه آمریکا در کنفرانس سالانه لابی صهیونیستی «آیپک»، ایران، روسیه، چین و کره‌شمالی را تهدیدات مطرح علیه کشورش توصیف کرد.

العالم - آمریکا

سناتور «تام کاتن» سناتور افراطی جمهوریخواه آمریکا هم اکنون سخنان خود در کنفرانس سالانه «کمیته امور آمریکا- اسرائیل» موسوم به لابی «آیپک» را آغاز کرد.

سناتور افراطی جمهوریخواه در سخنان خود گفت: از طرف شیعیانی که مورد حمایت سپاه پاسداران هستند مورد تهدید هستیم. از سوی دیگر شبه نظامیان مورد حمایت سنّی ها نیز برای ما تهدید به شمار می آیند.

سناتور جمهوریخواه از ایالت آرکانزاس درباره توافق هسته ایِ ۱۴ جولای سال ۲۰۱۵ (۲۳ تیرماه ۱۳۹۴) موسوم به «برجام» نیز گفت: نمی توانیم منتظر مذاکره مجدد ایرانی ها درباره این توافق بنشینیم. به اروپائی ها نیز گفته ایم که در برجام نقص هائی وجود دارد.

وی ادامه داد: از ۱۸ ماه پیش اقدامات تحریمی را علیه مقامات ایرانی آغاز کردیم. اقدامات بیشتری را نیز در دست داریم.

این مقام آمریکائی در پاسخ به سئوالی درباره تهدیدات مطرح علیه کشورش مدعی شد: تروریسم بزرگترین تهدید علیه آمریکا است. روسیه و چین نیز تهدیدات مطرح علیه آمریکا هستند.

کاتن افزود: روسیه را در اروپا، اوکراین و سوریه را دیدیم. چین نیز مقادیر زیادی در صنایع و یا حتی در فن آوری نظامی سرمایه گذاری کرده است.

سناتور ایالت آرکانزاس اضافه کرد:ایران و کره شمالی از تهدیدات بزرگ علیه ما هستند. کره شمالی فن آوری نظامی مخرب خود را برای سوریه نیز ارسال کرده است.

مهر

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است