ترامپ: پیشرفتی احتمالی در مذاکره با کره شمالی در جریان است

سه شنبه 15 اسفند 1396
19:39
ترامپ: پیشرفتی احتمالی در مذاکره با کره شمالی در جریان است رئیس‌جمهور آمریکا امروز سه شنبه تاکید کرد که «پیشرفتی احتمالی» در گفت‌و‌گو و مذاکره با کره شمالی در جریان است.

العالم - آمریکا

پس از آنکه دولت کره جنوبی از آمادگی دولت کره شمالی برای «مذاکره با آمریکا» خبر داد، رئیس‌جمهور ایالات متحده بر حصول «پیشرفتی احتمالی» در مذاکره با پیونگ‌یانگ تاکید کرد.

دونالد ترامپ امروز سه شنبه را با دو توئیت درباره کره شمالی آغاز کرد.

او در ابتدا با اشاره به تحولات اخیر در روابط کره جنوبی و کره شمالی و اعلام خبر «آمادگی کره شمالی برای مذاکره با آمریکا» از سوی دولت کره جنوبی گفت: «بگذارید ببینیم چه پیش خواهد آمد».

رئیس‌جمهور آمریکا با فاصله 25 دقیقه‌، توئیت دیگری هم درباره کره شمالی کرد.

او این بار نوشت: «پیشرفتی احتمالی در گفت‌و‌گو با کره شمالی در جریان است. برای اولین بار در سال‌های طولانی، یک تلاش جدی توسط همه طرف‌های مربوطه در حال انجام است. جهان در حال نظاره کردن و منتظر است. شاید امید کاذب باشد البته آمریکا برای حرکت به سمت هر یک از این دو مسیر(گفت‌و‌گو یا تقابل) آماده است».

اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا در حالی مطرح شده که روز دوشنبه هیات عالی رتبه اعزامی کره جنوبی به پیونگ یانگ با رهبر کره شمالی دیدار کرد؛ دیداری که به گزارش برخی رسانه‌ها 4 ساعت طول کشید.

رئیس دفتر امنیتی رئیس‌جمهور کره جنوبی که ریاست تیم اعزامی به پیونگ یانگ را برعهده داشت، یک روز بعد از این دیدار از آمادگی کره شمالی برای مذاکره با آمریکا خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد


پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق


ایران هتک حرمت مساجد و حمله به مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد


توافق ایران و آمریکا، موازنه قدرت در منطقه را بازتعریف میکند و رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


دادستان کل کشور: پیگیری حقوقی جنایات جنگی در دستور کار است


دامنه‌های شرقی کرانه باختری به یک پروژه بزرگ شهرک‌سازی تبدیل می‌شود


ونس: اسرائیل با کشتار نمی‌تواند مشکلات امنیتی خود را حل کند


تاکید بر مسئولیت آمریکا در ایفای نقش مؤثر بر پایان جنگ


رهبر معظم انقلاب: مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود


تهران قطب غذایی منطقه می‌شود؛ نمایشگاه کشاورزی ایران، فصل تازه در امنیت غذایی خاورمیانه