ترامپ خواستار افزایش سهم دفاعی آلمان در ناتو شد

جمعه 18 اسفند 1396
12:01
ترامپ خواستار افزایش سهم دفاعی آلمان در ناتو شد رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر اعلام کرد که آلمان سهم کمی در زمینه مسایل دفاعی ناتو می‌پردازد و چنین اقدامی عادلانه نیست.

العالم _ آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر تاکید کرد که آلمان و دیگر کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) میلیون‌ها (دلار) مدیون ناتو هستند و مبالغی را که سهم آنها بوده است را پرداخت نکرده‌اند.

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ترامپ روز گذشته (پنجشنبه) گفت: «اگر شما به ناتو توجه داشته باشید، جایی که آلمان یک درصد را می‌پردازد و ما 4.2 درصد را می‌پردازیم و چنین چیزی عادلانه نیست.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت که برخی از دوستان و دشمنان منافعی را از بخش نظامی و بازرگانی در زمینه روابط با آمریکا به دست آورده‌اند.وی پیشتر از روابط اقتصادی کشورش با آلمان در موارد مختلف انتقاد کرده بود و سهم آلمان به عنوان قدرت نخست اقتصادی اروپا در بودجه دفاعی ناتو از جمله موارد انتقادی ناتو بود.

آلمان در سال 2017 ، مبلغ 1.13 درصد از تولیدناخالص داخلی خود را به امور دفاعی اختصاص داد و این در حالی است که «زیگمار گابریل» وزیر خارجه آلمان اعلام کرد که این رقم می‌تواند به 2 درصد برسد تا کمک‌های بشردوستانه و اقدامات در زمینه ثبات آفرینی هم در آن لحاظ شود. گابریل تاکید دارد که این اقدام به دفاع جمعی و امنیتی کمک می‌کند.

فقط یک پنجم از کشورهای عضو ناتو سهم موردنظر از 2 درصدی از تولید ناخالص داخلی در زمینه امور دفاعی را به ناتو پرداخته‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد


معادله جدید یمن برای «فلج کردن بنادر عربستان سعودی»


هشدار وزاری خارجه مصر و عربستان درباره پیامدهای تنش‌ در منطقه برای اقتصاد جهانی


خشم عمومی در لبنان از توافق سازش در سایه زنگ خطر فتنه داخلی +فیلم


پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم