حمله کور به سفارت ایران در لندن که دفع شد + فیلم

جمعه 18 اسفند 1396
21:49
سفیر ایران در انگلیس دقایقی پیش تأیید کرد عده‌ای، سفارت ایران در لندن را مورد تعرض قرار داده‌اند.

العالم - ایران / سیاسی

«حمید بعیدی‌نژاد»، سفیر ایران در انگلیس دقایقی پیش تأیید کرد عده‌ای، سفارت ایران در لندن را مورد تعرض قرار داده‌اند. 

آقای «بعیدی‌نژاد»، در حساب کاربری‌اش در توئیتر نوشت: «دقایقی پیش تعداد اندکی از طرفداران فرقه شیرازی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن تعرض نموده و با شکستن پرچم، در حال شعار علیه مقامات کشور، و لعن عایشه، ابوبکر، عمر و عثمان هستند. به هنگام ورود، آنها با چماق و قمه دیده شدند. پلیس در محل حاضر است.»

به گزارش العالم؛ فرقه شیرازی از اصلی ترین دشمنان وحدت اسلامی است و این مهمترین علت دشمنی آن فرقه با نظام ایران به خصوص حضرت آیت الله خامنه ای رهبر ایران است چرا که معظم له تاکید فرآوانی بر وحدت اسلامی دارد، این گروه افراطی شبانه روز از طریق شبکه های ماهواره ای درصدد هدف قرار دادن و توهین به بزرگان اهل سنت است.

نکته قابل توجه اینکه عرستان سعودی به رغم دشمنی و خصومت علنی با شیعه در مراسم حج به این فرقه افراطی اجازه می دهد و آنان را به حال خود رها می کند تا مراسم و فعالیت های خود را آزادانه انجام دهند و این امر بیانگر نوعی همدستی و هماهنگی بین آل سعود و فرقه افراطی شیرازی است.

تعرض امروز عوامل این فرقه به سفارت جمهوری اسلامی ایران به لندن درست زمانی صورت می گیرد که سلمان بن عبدالعزیز، شاه سعودی در انگلیس است تا برای مقابله با ایران جذبِ نیرو کند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد


مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد